Huomiovaatteet

    EN ISO 20471

    Jos näkyvyys on työssäsi välttämätöntä, löydät MASCOTilta yhden markkinoiden laajimmista näkyvien työvaatteiden valikoimista. Kaikilla näkyvillä työvaatteillamme on turvallisuusnormi EN ISO 20471:n mukainen hyväksyntä, joka takaa käyttäjän maksimaalisen näkyvyyden kaikkina vuorokaudenaikoina. Heijastava materiaali varmistaa näkyvyytesi päivänvalossa ja pitkien ja leveiden heijastimien ansiosta erotut pimeässä. Suurimmassa osassa näkyviä työvaatteitamme käsittely, joka tekee kankaan pinnan likaa hylkiväksi. Näin pysyt näkyvänä pidempään.

    MASCOT® SAFE -mallistossa on useita erilaisia näkyviä työvaatteita, joiden joukosta löydät juuri itsellesi sopivimmat turvallisuussertifioidut työvaatteet toivomassasi mallissa ja tarvitsemillasi ominaisuuksilla. Valittavanasi on kolme erilaista fluoresoivaa väriä ja useita kontrastivärejä. Vaatteet on jaettu kolmeen suojausluokkaan (1, 2 ja 3), joista luokassa 3 on eniten suojaavia ominaisuuksia. Jos haluat luokan 3 asun, sinulla on kaksi mahdollisuutta. Voit joko valita tuotteita, jotka kuuluvat kaikki luokkaan 3, tai tuotteita, jotka yhdessä saavuttavat luokan 3 mukaisen suojauksen. MASCOT on kehittänyt helposti hahmotettavan, sertifiointiviranomaisten hyväksymän kirjainjärjestelmän, jonka avulla löydät helposti parhaiten suojaavat näkyvät työvaatteet.

    MASCOT® MULTISAFE -mallistossa on näkyviä työvaatteita niille, joiden työ edellyttää monisuojaavia vaatteita. Kaikki näkyvät MASCOT® MULTISAFE-tuotteet ovat nimittäin sertifioidusti antistaattisia, hapolta suojaavia ja paloa hidastavia. Kaikki tämän malliston takit suojaavat lisäksi valokaarilta ja osa takeista myös hitsatessa lentäviltä kipinöiltä. Lisäksi tuotteisiin on lisätty standardin edellyttämää määrää enemmän joustavaa materiaalia. Malliston näkyvät työvaatteet suojaavat siten kaikilta osin parhaalla mahdollisella tavalla.