Sadehousut

    Ulkotyöhön liittyy aina satunnaisten sadekuurojen riski. Jos et pysty pitämään taukoa sateen loppumiseen asti, mutta et myöskään halua uhmata säätä ja kastua läpimäräksi, tarvitset vedenpitävät työvaatteet. MASCOT auttaa sinua löytämään sellaiset. MASCOT® AQUA -mallistossa on kulutuksenkestäviä sadevaatteita, muun muassa sadehousuja.

    MASCOTin valikoimassa on useita EN 343 -standardin vaatimusten mukaisesti sertifioituja veden- ja tuulenpitäviä sekä hengittäviä sadehousuja. Ne suojaavat optimaalisesti tuulelta ja sateelta, mutta päästävät ylimääräisen kosteuden haihtumaan iholta. Olo ei siis ole hikinen, vaikka sadehousuja käyttäisi koko päivän. Kaikissa malleissa on vyötäröllä kuminauha ja kiristysnyöri, joten housut pysyvät ylhäällä koosta riippumatta.

    Sadehousuissa on monia käteviä yksityiskohtia. Kaikkia malleja voi käyttää paksujen saappaiden päällä, sillä lahkeissa on joko painonapit tai pitkä vetoketju ja tuulisuoja. Osa malleista tarjoaa mahdollisuuden ottaa alla olevien housujen taskuista tavaraa sadehousuja riisumatta. Sadehousujen värivaihtoehdot ovat musta, laivastonsininen ja vihreä sekä heijastimilla viimeistellyt fluoresoiva oranssi ja keltainen. Sadehousut voi yhdistää oman mielen mukaan itselle sopivaan yläosaan.