Huomiopolvihousut

  Turvallisuus on asia, josta ei pidä tinkiä. Jos työskentelet riskialttiissa ympäristössä, on tärkeää, että näyt hyvin. MASCOTilla on markkinoiden laajin valikoima sertifioituja suojavaatteita. Jos etsit huomiopolvihousuja, löydät meiltä useita malleja eri fluoresoivissa väreissä.

  Näkyvyys on turvallisuutta

  MASCOTin suojavaatteet on hyväksytty kansainvälisen EN ISO 20471 -standardin vaatimusten mukaisesti. Standardissa suojavaatetus on jaettu eri luokkiin sen mukaan, kuinka suuri osa vaatteesta on fluoresoivan kankaan ja heijastinten peitossa. Jos yhdistät huomiopolvihousut fluoresoivasta kankaasta valmistettuun puseroon tai takkiin, asukokonaisuus on ylimmän suojausluokan vaatimusten mukainen. Vaikka valitset huomiopolvihousut, voit silti saavuttaa yhdistelemällä saman suojausluokan kuin pitkillä housuilla.

  Lämpimien päivien valinta

  Huomiopolvihousut ovat lämpiminä työpäivinä hyvä vaihtoehto pitkille huomiohousuille. Polvipituisissa housuissa sääresi tuulettuvat, mutta voit silti käyttää samanlaisia hyviä polvitaskuja ja erilaisia säilytystaskuja, joita pitkissäkin housuissa on. MASCOTin lyhyiden huomiohousujen lahkeet on muotoiltu ergonomisesti, joten housut ovat mukavat yllä ja niissä on helppo liikkua.

  Innovatiiviset materiaalit takaavat mukavuuden

  Kaikki MASCOTin valikoiman huomiopolvihousut on valmistettu innovatiivisista materiaaleista, jotka takaavat hyvän kulutuksenkestävyyden ja pitkän käyttöiän. Kaikki taskut ja yksityiskohdat on testattu läpikotaisin laboratorioissamme ja todellisilla työpaikoilla, joten voit valita juuri ne toiminnot, joita työssäsi tarvitset.