ULTIMATE STRETCH Työvaatteet

  ULTIMATE STRETCH

  Joustava ULTIMATE STRETCH -kangas venyy kaikkiin suuntiin. Se on niin elastista, että sitä tuskin huomaa päällä. Se tarjoaa voittamatonta toiminnallisuutta, vapautta ja joustavuutta työpäivän alusta loppuun. ULTIMATE STRETCH -mallistossa ei ole paksuja ja painavia materiaaleja. Työvaatteet ovat kulutuksenkestäviä ja takaavat liikkumisen vapauden. Niitä ei tee mieli riisua edes työpäivän päätteeksi!

  • Joka suuntaan joustava kangas.
  • Erityisen edistyksellinen joustokuitu. Kangas palautuu alkuperäiseen muotoonsa venytyksen jälkeen.
  • Takaa käyttömukavuuden ja liikkumisen vapauden kaikenlaisissa töissä.

  Kerran joustava, aina joustava

  ULTIMATE STRETCH tuntuu aivan erilaiselta kuin tavallisesta kankaasta ommellut työhousut. Neljään suuntaan joustava materiaali myötäilee kehoa kaikissa mahdollisissa – ja mahdottomissa – liikkeissä. Mikään ei kiristä eikä hankaa, vaikka tekisit töitä polvillasi, tikapuilla kiipeillen tai muussa epätavallisessa asennossa. Pehmeän sisäpinnan ansiosta housuja tuskin edes huomaa. Kun olet kerran kokenut ULTIMATE STRETCH -työvaatteiden mukavuuden, paluuta vanhaan ei enää ole.


  Neljään suuntaan joustavasta kankaasta valmistetut työhousut eivät rajoita liikkumisen vapautta. Koska taskut on ommeltu kiinteäksi osaksi housuja, istuvuudesta ja liikkumisen vapaudesta ei tarvitse tinkiä edes taskut täynnä.

  Kestävät työhousut

  Onko ULTIMATE STRETCH tarpeeksi kulutuksenkestävä rakennus- ja korjausalalle? Joustava 311-kangas on yksi MASCOT-malliston kulutuksenkestävimmistä. ULTIMATE STRETCH -tuotteita ostettaessa ei siis tarvitse tinkiä kulutuksenkestävyydestä. Kangas on testattu laboratoriossa, ja sen värinpitävyys, repäisylujuus ja kulutuksenkestävyys ovat erinomaiset. Lisäksi valmiita vaatteita ovat testanneet oikeat ihmiset omalla toimialallasi. Heidän palautteensa perusteella tuotteiden toiminnot, yksityiskohdat ja istuvuus on hiottu lopulliseen muotoonsa.

  Työvaatteet - Mies - ULTIMATE STRETCH

  Hyvä valinta ulkotöihin

  Suurin osa ULTIMATE STRETCH -tuotteista sopii ulkokäyttöön, sillä ne on käsitelty vettähylkiviksi. Kuurosateella ei siis välttämättä tarvitse pukeutua sadeasuun. Mallistossa on sekä vettähylkiviä työhousuja että -takkeja. Tuotteista on tarjolla useita eri värejä, joista jokainen voi valita itselleen mieluisan.