Työvaatteet

  MASCOTin valikoimassa on runsaasti laadukkaita työvaatteita miehille ja naisille. Työvaatteet sopivat monille eri toimialoille, esimerkiksi käsityö-, palvelu-, kuljetus- ja teollisuusalalle. MASCOTin työvaatteet ovat Tested to Work. Käyttäjätestit, laboratoriotestit ja laadunvalvonta varmistavat, että työvaatteemme ovat mahdollisimman hyviä: mukavia, istuvia, laadukkaita ja hyvännäköisiä.

  Erilaisia materiaaleja erilaisiin tarpeisiin

  MASCOT tarjoaa tuotteita monien eri ammattiryhmien tarpeisiin. Etsitpä työvaatteita, joissa on helppo liikkua, jotka pitävät lämpimänä tai jotka kestävät kovaakin kulutusta, löydät etsimäsi MASCOTilta. MASCOTin valikoimassa on muun muassa työvaatteita ULTIMATE STRETCH kevyestä ja kulutuksenkestävästä kankaasta. Joustava kangas mukailee vartalon liikkeitä ja takaa täydellisen liikkumisen vapauden. MASCOTin käyttämiä kangaslaatuja ovat myös esimerkiksi TENCEL®, COOLMAX® ja CORDURA®.

  Sertifioidut suojavaatteet

  MASCOT-mallistossa on runsaasti sertifioituja suojavaatteita, koska oikea työpukeutuminen on mielestämme tärkeää. Halusitpa työvaatteidesi pitävän sinut lämpimänä, kuivana, näkyvänä, turvassa tai auringon haitallisilta UV-säteiltä suojattuna, löydät tarkoitukseen sopivat vaatteet MASCOTilta. Lisäksi valikoimassa on runsaasti teollisen pesun ja kuivauksen kestäviä tuotteita.

  Löydät varmasti MASCOTin laajasta tuotevalikoimasta erinomaisia työvaatteita, turvajalkineita ja muita tuotteita. MASCOT on toimittanut useiden vuosien ajan turvavaatteita, jalkineita ja tavallisia työvaatteita kaikille toimialoille ja kaikenlaisille yrityksille.

  Valmistamme tuotteemme TESTED TO WORK -iskulauseeseemme luottaen. Valikoimastamme löytyy vain läpikotaisin testattuja työhousuja ja -takkeja sekä turvajalkineita ja muita tuotteita. Hyödynnämme laboratoriotestejä, käyttäjätestejä, laadunvalvontaa ja paljon muuta valitessamme turva- ja työvaatteidemme valmistamiseen käytettäviä kankaita. Huomaat välittömästi, että MASCOTin työvaatteet, turvavaatteet ja turvajalkineet on TESTED TO WORK.

  Nainen - Merkkiä

  Huomio naisille sopiviin istuvuuksiin

  MASCOTin mallistossa on myös nimenomaan naisille suunniteltuja ja naisvartalon mukaan ommeltuja työvaatteita: kaikkea T-paidoista ja fleecepuseroista kuoritakkeihin ja talvitakkeihin. Työhousuista MASCOT tarjoaa naisille kaksi eri istuvuutta. DIAMOND- ja PEARL-istuvuuksien erona on vyötärön ja lantion ympärysmittojen suhde. Kahden erilaisen istuvuuden avulla MASCOT tahtoo varmistaa, että kaikki naiset saavat työhousut, jotka paitsi sopivat omalle vartalolle, tuntuvat mukavilta ja takaavat täydellisen liikkumisen vapauden.

  Naisten työvaatteet

  Lapsi - Merkkiä

  Lapsille samanlaiset vaatteet kuin äidille ja isälle

  MASCOT tarjoaa myös lapsille vaatteita, joissa on helppo liikkua. Ne on valmistettu samoista kulutuksenkestävistä materiaaleista kuin aikuisten työvaatteet, joten ne kestävät kovaakin käyttöä. Lastenvaatteiden kehitystyössä on pyritty varmistamaan erinomaiset edellytykset leikkimiseen ja liikkumiseen. Lisäksi malliston tuotteet antavat lapsille mahdollisuuden pukeutua malleiltaan ja väreiltään isän ja äidin työvaatteita vastaaviin vaatteisiin.

  Lastenvaatteet

  Tee löytöjä suuresta työvaatteiden, turvavaatteiden, turvajalkineiden ja asusteiden valikoimastamme. MASCOT tarjoaa kaikille parhaat tuotteet keskittyen mukavuuteen, istuvuuteen, laatuun ja muotoiluun.