Bokserit

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Ominaisuudet
Sertifikaatit
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (1)
50180-870
MASCOT® CROSSOVER
tumma antrasiitti
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI

MASCOTin valikoimasta löydät myös miellyttävät bokserit, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-ajalle. Työmukavuuden kannalta on tärkeää pukeutua mukavasti aina alusvaatteista alkaen. MASCOTin bokserit ovat hyvä valinta ihoa vasten tulevaksi alimmaiseksi kerrokseksi. Voit yhdistää bokserit MASCOTin muihin alusvaatteisiin, kuten hihalliseen tai hihattomaan aluspaitaan.

Malli - MASCOT® CROSSOVER - Bokserit & Toiminnallinen aluspaita

Toiminnalliset materiaalit

MASCOTin bokserit valmistetaan kevyistä materiaaleista. Osa boksereista on sekä eristäviä, kosteutta siirtäviä että antibakteerisia, ja ne pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana. Materiaalin kosteutta siirtävien ominaisuuksien ansiosta bokserit kuivuvat nopeasti, mikä pitää käyttäjän kehon lämpötilan tasaisena raskasta ruumiillista työtä tehdessä ja ehkäisee samalla kylmettymistä. Antibakteeriset ominaisuudet ovat höydyllisiä erityisesti ihoa vasten pidettävissä vaatteissa. MASCOTin boksereita on saatavilla neutraaleissa väreissä.

Alusasut - 2B4AF489-BD04-46FE-BB3D-D58B6B48A055 - MASCOT® CROSSOVER

Mukavuus on tärkeintä

MASCOTin bokserit ovat erittäin miellyttävät päällä ja istuvat hyvin, sillä ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka mukautuu vartalon muotoihin. Siksi niissä on helppo liikkua, ja voit keskittyä täysin työhösi. Lisäksi MASCOTin bokserit ovat saumattomat, ja niiden pesuohjeet on kudottu itse kankaaseen, joten mikään ei hankaa tai häiritse työntekoa.