Funktionaaliset housut

  Teetkö töitä ulkona tai käytkö mielelläsi reippailla kävelylenkeillä? MASCOTin toiminnalliset housut on suunnattu kaikille niille, jotka kaipaavat housuihinsa yksityiskohtia, joita ei ole tavallisissa työhousuissa. Toiminnallisten housujen tunnusmerkkejä ovat kätevät ominaisuudet, liikkumisen vapaus ja ainutlaatuiset taskut.

  Toiminnallisuutta liikkumiseen ja ulkoiluun

  Ulkoiltaessa on tärkeää, että housuissa on hyödyllisiä yksityiskohtia. MASCOTin toiminnallisissa housuissa on muun muassa käteviä taskuja puhelimelle ja vahvistettu puukkotasku, jossa terä ei pääse vahingoittamaan housukangasta. Lahkeensuissa on säädettävä kuminauha, jolla lahkeet voi kiristää tiukoiksi. Nämä kaikki ovat ulkoiltaessa tarpeellisia ominaisuuksia. Kun niihin lisätään vielä vettähylkivä pinta ja ilmanvaihtoaukot polvitaipeissa, ulkoilemaan voi lähteä säässä kuin säässä.

  Toiminnallisista housuista on tarjolla monta eri väriä. Ne on siis helppo yhdistää muihin MASCOT-tuotteisiin, muun muassa toiminnallisiin yläosiin. Housuissa on polvissa vahvikkeet ja tietyissä malleissa mustaa kangasta likaantumiselle alttiissa kohdissa. Mahdollista likaa ei siis heti huomaa. Toiminnalliset housut ovat leikkaukseltaan muita MASCOT-housuja kapeammat. Ne mahdollistavat kuitenkin vaivattoman liikkumisen ja myötäilevät ja tukevat kaikkia liikkeitä.

  Toiminnalliset housut ULTIMATE STRETCH -kankaasta

  Täydellinen liikkumisen vapaus ja mukava olo. MASCOTin toiminnalliset housut valmistetaan ULTIMATE STRETCH -kankaasta, jonka sisältämä joustava kuitu helpottaa liikkumista ja palauttaa housut venytyksen jälkeen takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Housut eivät kiristä eivätkä hankaa, ulkopinta hylkii vettä ja sisäpinta on mukavan pehmeä – siis kaiken kaikkiaan käytännölliset ja miellyttävät housut.