Poolocollegepaidat

    Etsitkö paitaa, joka olisi sekä käytännöllinen että tyylikäs? MASCOTin pikecollegepaidat ovat tällöin oikea valinta sinulle. Pikecollegepaidat ovat ainutlaatuisia, sillä niiden pehmeä puuvillakangas takaa käyttömukavuuden lisäksi myös ammattimaisen ilmeen. Lyhyesti sanottuna paidat ovat täydellisiä yläosia niille, jotka arvostavat sekä istuvuutta että tyylikkyyttä.

    Liikkumisen vapaus ennen kaikkea

    MASCOTin pikecollegepaidat tarjoavat hyvän käyttömukavuuden ja erinomaisen liikkumisvapauden. Niissä ei ole mitään, mikä hiertäisi tai ärsyttäisi ihoa. Käytännölliset collegepaidat on valmistettu puuvillasekoitteesta, joka imee kosteutta ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Valikoiman yksi- ja kaksiväriset pikecollegepaidat on helppo yhdistää muihin työvaatteisiin. Pikecollegepaitoja voi käyttää T-paidan päällä välikausina tai eristävänä kerroksena takin alla kylminä kuukausina. MASCOTin pikecollegepaitoja on eri malleja, joten löydät valikoimasta varmasti mieleisesi.

    Edusta työpaikkaasi parhaalla mahdollisella tavalla

    Pikecollegepaitoja käyttävät myös tekniikan ammateissa tai palvelualoilla työskentelevät. Saat tällöin edustavan ja lämpimän pitkähihaisen paidan, jossa on pike-T-paidoista tuttu kaulus. Pikecollegepaidat sopivat käytettäviksi myös muilla toimialoilla, kuten käsityöläisaloilla, rakennusalalla ja teollisuusaloilla. Pikecollegepaidoissa on myös hyvin tilaa yrityksen logolle sekä niiden etu- että takapuolella. Lisäksi jotkin MASCOTin valikoiman pikecollegepaidat on varustettu rintataskuilla, joissa voi säilyttää silmälaseja, kuulakärkikynää tai puhelinta.