Suojavaatteet

  MASCOT-mallistossa on runsaasti erilaisia suojavaatteita, jotka varmistavat turvallisuutesi ja näkyvyytesi työpäivän aikana. Kattavasta valikoimasta voit yhdistellä huomiovaatekokonaisuuden esimerkiksi suojausluokan, sääolosuhteiden, sertifiointien tai värin perusteella. Tarjolla on fluoresoivia keltaisia, oransseja ja punaisia vaatteita sekä yksi- että kaksivärisinä. Heijastimet ovat heijastusteholtaan mahdollisimman hyvät.

  MASCOTin suojavaatteet ovat toiminnallisia, tyylikkäitä ja päällä mukavan tuntuisia. Sinun ei siis tarvitse tinkiä sen paremmin toiminnoista, käyttömukavuudesta kuin designistakaan. Tutustu valikoimaan ja etsi suojavaatteet, jotka vastaavat omia toiveitasi, tarpeitasi ja työskentelyolosuhteitasi. Vaatimuksesi voit määrittää tuotehaun yhteydessä.

  Toimintoja kaikenlaisiin työtehtäviin

  MASCOT pitää huolta turvallisuudestasi ja tarjoaa suojavaatteita kaikkiin työpäivän haasteisiin. Turvallisuusvaatimusten mukaisten työvaatteiden käyttäminen on tärkeää. Se takaa turvallisuutesi ja varmistaa, että muut näkevät sinut. Turvallisuudesta on huolehdittava myös sadeasuissa, talvivaatteissa ja lämpöpuvuissa.

  MASCOTin valikoimassa on runsaasti erilaisia toimintoja, värejä ja suojausluokkia, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat. Suojavaatteemme pitävät sinut turvassa kaikenlaisissa sääoloissa sekä vaarallisten kemikaalien ja tulen lähellä. Lisäksi MASCOTin suojavaatteet tuntuvat erittäin mukavilta ja sallivat sinun liikkua vapaasti.

  EN ISO 20471

  Suojausluokat

  MASCOTin suojavaatteet on sertifioitu vaarallisissa paikoissa työskentelevien työntekijöiden käyttämiä näkyviä työvaatteita koskevan kansainvälisen EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Huomiovaatteiden on täytettävä työpaikan asettamat vaatimukset. MASCOT-vaatteissa on kaikkia kolmea suojausluokkaa, joista luokka 3 on korkein. Huomiovaatteiden suojausluokka määräytyy heijastinnauhan ja fluoresoivan materiaalin peittoalan perusteella. Sopiva luokka riippuu siitä, kuinka vaarallisella alueella työ tapahtuu. Halutessasi voit yhdistellä eri luokkiin kuuluvia tuotteita ja saavuttaa siten yksittäisiä tuotteita korkeamman suojausluokan. Yhdistelymahdollisuudet on kerrottu muun muassa pesuohjelapussa ja vaatteen käyttäjätiedoissa.

  Erityisesti naisille suunniteltuja suojavaatteita

  Suojavaatteiden ja muidenkin työvaatteiden kuuluu tuntua mukavilta päällä. Mitä paremmin vaatteet istuvat, sitä mukavampi ja helpompi niissä on olla ja liikkua. MASCOTin mallistossa on erityisesti naisille suunniteltu näkyvä softshell-takki ja talvitakki, joiden ansiosta naisten ei tarvitse tinkiä mukavuudesta edes suojavaatteissa. Molemmat takit on hyväksytty EN ISO 20471 -standardin luokan 3 mukaisesti. Ne ovat siis hyvä valinta töihin, joissa tarvitaan suojaa ja näkyvyyttä.