Huomio-T-paidat

  Jos työsi vaatii hyvää näkyvyyttä, MASCOTin kattava fluoresoivien suojavaatteiden valikoima on valintasi. Valikoiman huomio-T-paidat ovat välttämättömät näkyvyyden takaamiseksi työpaikalla myös lämpiminä kuukausina, jolloin on liian lämmin puseroille ja takeille.

  Tule nähdyksi myös lämpimien kuukausien aikana

  Kaikki MASCOTin huomio-T-paidat on hyväksytty vastaamaan kansainvälistä EN ISO 20471 -standardia, joka asettaa vaatimuksia vaarallisissa paikoissa työskentelevien työntekijöiden näkyvyydelle. Fluoresoivat värit ja heijastimet varmistavat näkyvyyden sekä päivänvalossa että öisin. Lämpimään vuodenaikaan, jolloin paksut takit ja pitkät housut eivät enää ole käytössä, on silti tärkeää pysyä näkyvissä työpaikalla. Siksi MASCOTin kesäiset huomio-T-paidat -ja shortsit varmistavat näkyvyyden säästä riippumatta. Viileämpiä vuodenaikoja varten on luonnollisesti myös suuri valikoima näkyvistä materiaaleista valmistettuja housuja, takkeja, paitoja, sadevaatteita ja asusteita.

  Turvallisuutta ja käyttömukavuutta samalla kertaa

  MASCOT® SAFE -mallistosta löydät huomio-T-paidat ja -poolopaidat. Näillä yläosilla on EN ISO 20471 -standardin luokan 2 mukainen hyväksyntä. Materiaalit on valittu erinomaisen käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden perusteella. Useat huomio-T-paidat on valmistettu pintaosastaan polyesteristä parhaan kulutuksenkestävyyden ja värin säilyvyyden takaamiseksi. Sisäpuolella käytetään puolestaan puuvillaa, joka varmistaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. MASCOTin huomio-T-paidat ovat saatavilla sekä modernilla että klassisella istuvuudella, halusitpa sitten väljästi istuvan tai vartalonmyötäisemmän mallin. Kumpikin malli takaa luonnollisesti parhaan mahdollisen liikkumisvapauden. Sama ominaisuus on myös joustavilla heijastimilla varustetuissa T-paidoissa.

  Muokkaa T-paita mieleiseksesi

  MASCOTin huomio-T-paidat valmistetaan erivärisistä fluoresoivista materiaaleista, joten voit löytää mieltymyksiisi ja työtehtäviisi sopivan paidan. Kaikkiin T-paitoihin on kiinnitetty heijastimia, joten näkyvyys on taattu myös pimeän tultua. Jotkin huomio-T-paidat on varustettu sivutaskuilla esimerkiksi puhelimen tai silmälasien säilyttämistä varten. T-paitoihin on myös mahdollista lisätä logo, joka ei kuitenkaan saa ylittää tiettyä enimmäiskokoa, jotta T-paita säilyttäisi sille asetetut sertifiointivaatimukset.