Luettelot

  Esitteet avautuvat lehden tapaan selailtavina PDF-tiedostoina uuteen ikkunaan.

  Innostu työvaatteiden, turvajalkineiden ja asusteiden valinnasta selaamalla useita MASCOT-luetteloita.

  MASCOTin tuoteluettelosta löydät kaikki tämänhetkiset tuotteet sekä tietoa esim. sertifioinneista, kangaslaaduista ja käyttömahdollisuuksista. Jos etsit tietyn toimialan vaatteita, jalkineita tai asusteita, tietyntyyppisiä tuotteita kuten sukkia tai alusvaatteita, tai vaatteita tietyillä ominaisuuksilla, tartu johonkin monista pienemmistä erikoisesitteistämme.

  Jokaisessa luettelossa on perusteelliset kuvaukset kaikista yksityiskohdista sekä vinkkejä vaatteiden yhdistelemiseen. Lisäksi ne sisältävät tietoa MASCOTista ja esim. siitä, kuinka työvaatteita testataan läpikotaisin, ennen kuin ne päätyvät MASCOT-jälleenmyyjien hyllyille.

  Valikoimassa on yli 600 tuotetta, ja vaikka ne on jaettu eri mallistoihin, värit ovat helposti yhdisteltävissä mallistosta toiseen. Tämän ansiosta sinulla on lukemattomia vaihtoehtoja yhdistellä yksilöllinen erottuva vaatetus päästä varpaisiin yrityksesi työntekijöille.

  Kaikki luettelot ja esitteet avautuvat yhdeksi verkkoluetteloksi, jota voi selata ja tarkentaa. Voit myös ladata sen pdf-tiedostona tai tallentaa joitain valitsemiasi yksittäisiä sivuja.