Avohaalarit

    Jos haluat varmistaa, että lantio pysyy aina peitettynä, mukava ja toiminnallinen avohaalarit on oikea ratkaisu sinulle. Me MASCOTilla tiedämme, että laaja valikoima erilaisia työvaatteiden malleja on käyttäjille tärkeää. Tältä sivulta löydät useita avohaalarit, joissa on erilaisia toimintoja ja istuvuuksia, joista jokin varmasti on sopivin juuri sinulle. Jos esimerkiksi teet paljon töitä polviasennossa, tältä sivulta löydät polvitaskuilla varustettuja tuotteita. Polvitaskuja voi tavallisesti säätää polvipehmusteen koon sekä tarpeen mukaan.

    Olemme varmistaneet, että avosuojan hihnat eivät paina hartioita, lisäämällä kaikkiin tuotteisiin säätömahdollisuuden ja kuminauhaa. Näin voit itse säätää avosuojaasi niin, että se on miellyttävä yllä. MASCOT on huolehtinut siitä, että työkalut ja puhelin mahtuvat mukaan, useiden eri taskumahdollisuuksien avulla. Jos tarvitset paljon tilaa, valitse malli, jonka läppätaskussa, etutaskussa, mittataskussa ja reisitaskussa on useita eri osastoja.

    MASCOTin valikoimasta löydät tuotteita useissa eri malleissa ja väreissä. Meillä on sekä yksivärisiä että monivärisiä malleja. Myös materiaalit vaihtelevat sen mukaan, mille alalla tai ympäristöön työvaatteet on tarkoitettu.

    Avosuojat kaikkiin sääoloihin

    Jos työhösi kuuluu paljon työskentelyä ulkona, on tärkeää valita juuri oikeat vaatteet. Siksi MASCOT tarjoaa avosuojia sekä kylmiin että lämpimiin työpäiviin. Valikoimastamme löydät siten myös tuulen- ja vedenpitäviä tuotteita. Lisäksi tarjoamme useita heijastavasta materiaalista valmistettuja avosuojia, joihin on sijoitettu sertifioituja heijastimia. Tällaiset tuotteet on tarkoitettu erityisesti sellaiseen työhön, jossa käytettäviltä vaatteilta edellytetään tiettyjä turvallisuuteen ja näkyvyyteen liittyviä ominaisuuksia.