Avohaalarit

Suodatin
Värit
Ominaisuudet
Materiaalit
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (2)
19169-711
MASCOT® ACCELERATE SAFE
musta/hi-vis keltainen
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
19069-711
MASCOT® ACCELERATE SAFE
hi-vis keltainen/musta
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI

MASCOTin avohaalari on täynnä työpäivää helpottavia käteviä yksityiskohtia. Avohaalarissa on paljon taskuja työkaluille ja -välineille. Tästä on hyötyä varsinkin paikoissa, joista ei jatkuvasti pääse autolle tai työkalupakille.

Taskut ja polvet kuluvat housuissa eniten. MASCOTin avohaalarien käyttöikää pidentävät CORDURA®- ja Kevlar®-vahvikkeet, joista ensimmäiset parantavat kulutuksenkestävyyttä ja jälkimmäiset pistonkestävyyttä.

Käyttömukavuutta kaikissa työasennoissa

Jos työtä tehdään vuorotellen seisaallaan ja polvillaan, housut voivat valua ja paljastaa alaselän. Avohaalarissa näin ei käy, sillä selkäosa peittää lantion ja suojaa sitä vedolta. Monissa avohaalareissa on ilmanvaihtoreiät polvissa. Lämpötilaa voi siis säätää, jos työtä tehdään kuumissa olosuhteissa.

Valinta tavallisten työhousujen, avohaalarin ja avosuojan välillä riippuu yleensä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Avohaalarin etuna on, että housut ja yläosa on ommeltu kiinni toisiinsa. Lisäksi leveät olkaimet jakavat painon tasaisesti. Se vähentää raskaista työkaluista johtuvaa kuormitusta ja ennaltaehkäisee siten kehon väsymistä ja kipeytymistä.

Rakennusala - Huomiovaatteet - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Osa MASCOTin avohaalareista valmistetaan joustavasta kankaasta, joka tuntuu mukavalta päällä ja mukailee kehoa kaikissa työpäivän liikkeissä. Ergonominen istuvuus varmistaa, että avohaalari istuu hyvin kaikissa asennoissa.

Sertifioitua näkyvyyttä

MASCOTin avohaalareissa on fluoresoivat värit ja heijastimia. Ne on sertifioitu hi-vis-työvaatteita koskevan EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Fluoresoiva materiaali ja heijastimet varmistavat, että avohaalari näkyy kaikista suunnista sekä päivänvalossa että pimeässä. Avohaalarista ja MASCOTin huomioyläosista voi helposti yhdistää korkeimpaan suojausluokkaan (luokka 3) yltävän työvaatekokonaisuuden.