Sukat

  Olemme koonneet sinulle sukkaohjelman, jonka avulla on mahdollista valita huippulaatuisia sukkia jokaiseen työtilanteeseen. Jotta mukavuus olisi taattu koko päiväksi, tulee työssä käytettävien sukkien olla paremmin kulutusta kestäviä ja paremmin pehmustettuja sekä istua jalkaan paremmin kuin tavalliset sukat. Sen vuoksi MASCOT hyödyntää parhaita raaka-aineita ja teknologiaa.

  Hikeä läpäisevä - Merkkiä

  Sukkien tulee käsitellä kosteutta

  Jaloista vapautuu kosteutta. Sukkien tehtävä on käsitellä kosteutta niin, että jalat eivät tunnu märiltä ja sen seurauksena kylmiltä. Synteettisestä materiaalista valmistetut sukat kuljettavat hien tehokkaasti pois iholta ja kuivuvat nopeasti. Jos kosteus pääsee helposti ulos kengästä, on synteettinen materiaali selvä valinta.

  Sukat tulee säädellä lämpöä

  Villaa sisältävät sukat ovat tavallisesti paksumpia ja siksi lämpimämpiä. Lisäksi villan kosteutta ja lämpöä säätelevät ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Villa voi imeä itseensä valtavan määrän kosteutta, eikä se tunnu vettä hylkivän pintakerroksensa ansiosta märältä ihoa vasten. Villa säilyttää lämpöä säätelevän ominaisuutensa myös märkänä. Lisäksi paksut sukat helpottavat mahdollisiin känsiin kohdistuvaa painetta.

  Hyviä vinkkejä sukkien valintaan

  Siinä missä kengät tai saappaat huolehtivat jalkojen tuesta ja vakaudesta, on sukkien tehtävä huolehtia miellyttävästä tunteesta iholla. Sukkien tärkeimmät tehtävät ovat lämmönsäätely, kosteuden käsittely ja sen varmistaminen, että jalat voivat hyvin jalkineissa. Ja mukavuus on tärkeää silloin, kun käytät työsukkiasi 10–12 tuntia päivässä.

  Valitse oikea koko

  Kenkiä valitessa halutaan usein, että niissä on hyvin tilaa jaloille. Sukkia valitessa tulisi ajatella päinvastoin. Hyvä työsukka istuu tiiviisti jalassa ja myötäilee jalan muotoa elastisen materiaalinsa ansiosta. On melkein parempi valita hiukan liian pieni kuin hiukan liian suuri sukka. Sillä jos sukka on löysä, se rypistyy kengän sisällä, mikä aiheuttaa helposti rakkoja. Ota huomioon, että paksuilla sukilla on tapana löystyä enemmän kuin ohuilla sukilla.