Fleecetakit

    MASCOTin kevyet ja silti lämpimät fleecetakit sopivat käytettäviksi erityisesti välikausien vaihtelevissa sääoloissa. Fleecetakit lämmittävät viileinä aamuina, mutta toimivat myös eristävänä lisäkerroksena muiden työtakkien alla kolean sään yllättäessä. Monet MASCOTin fleecetakeista ovat hengittäviä, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, jotta ne suojaisivat käyttäjäänsä kaikissa sääoloissa – siksi nämä takit sopivat täydellisesti sekä koleisiin että kosteisiin työpäiviin.

    MASCOTin valikoiman fleecetakit soveltuvat erilaisiin työtilanteisiin. Yhteistä kaikille malleille on se, että niissä on monenlaisia käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten rinta-, etu- ja sisätaskuja. Nappikiinnityksellä varustettu puhelintasku helpottaa puhelimen säilytystä. Pimeällä erottumisessa auttavat takkeihin kiinnitetyt heijastintehosteet. Useissa valikoiman fleecetakeissa on myös pidennetty selkäkappale, joka antaa lisäsuojaa ja pitää käyttäjän lämpimänä työskentelyn aikana. Monissa takeissa on lisäksi säädettävät kiristysnyörit, joten takki istuu tiiviisti kehoa vasten estäen kylmyyden pääsyn vaatteen sisälle. Fleecetakkien vetoketjukiinnityksen sisäpuolella on tuulisuoja.
    MASCOTin fleecetakit on suunniteltu ergonomisiksi parhaan käyttömukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi. Ergonomisesti muotoillut hihat noudattavat käsivarsien luonnollisia liikkeitä, mikä johtaa erinomaiseen liikkumisen vapauteen.

    MASCOTin fleecetakit tuntuvat miellyttäviltä päällä, sillä ne on valmistettu pehmeästä ja eristävästä materiaalista. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia nukkaantumattomia malleja. MASCOTin fleecetakit ovat saatavilla eri väreissä, ja niihin sisältyy myös kolme fluoresoivaa väriä, mikäli työpaikalla tarvitaan näkyviä työvaatteita. Lisäksi monet MASCOTin fleecetakit mahdollistavat logopainatuksen tekemisen.