Mascot International

  Mascot International A/S sijaitsee Silkeborgista länteen, Tanskassa. Pääkonttorissamme toimivat yrityksen hallinto, asiakaspalvelu sekä valmiiden tuotteiden varasto. Muualla Euroopassa meillä on pitkälle kehitetty myyntiorganisaatio.

  Valmiiden tuotteiden varasto

  MASCOTilla on Euroopan suurimpiin lukeutuva työvaatevarasto. Yli 5 miljoonaa tuotetta – 33 000+ eri tuotemallia – on varastoissamme lähtövalmiina. Toimituksemme ovat erittäin nopeita ja tarjoamme seuraavan arkipäivän toimituksia Tanskaan ja Pohjois-Saksaan. Muualle Eurooppaan tuotteemme toimitetaan tavallisesti 2–5 päivässä. MASCOTin valmiiden tuotteiden varasto toimii erittäin tehokkaasti sekä tuotteiden vastaanotossa että niiden laaduntarkkailussa, pakkaamisessa ja lähettämisessä.

  Myyntiorganisaatiomme Euroopassa

  MASCOTin suuri myyntiorganisaatio Euroopassa palvelee päivittäin yrityksemme laajaa jälleenmyyntiverkostoa ja asiakkaitamme. MASCOTilla on omaa paikallista myyntihenkilöstöä 12 Euroopan maassa, ja kansainvälinen asiakaspalvelukeskuksemme Tanskassa ja Vietnamissa hallitsee yhtä monta kieltä. Kentällä toimivat myyjämme käsin tarjoamamme tehokas tuki takaavat, että yhteistyömme jälleenmyyjien ja asiakasyritystemme kanssa toimii luotettavasti ja tehokkaasti. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, mitä kaikkea voimme tarjota yrityksellesi. Katso, missä MASCOTin eurooppalaiset näyttelytilat sijaitsevat.

  Mascot International