Jälleenmyyjä

Tarjoamme MASCOT-jälleenmyyjien käyttöön useita työkaluja. Jos haluat keskustella tuotteistamme, monista verkkoratkaisuistamme tai muista asioista, ota yhteyttä paikalliseen myyjäämme tai pääkonttorimme työntekijöihin. Jos haluat myyjän tulevan liikkeeseesi vierailulle tai esittelemään tuotteitamme, ota yhteyttä puhelimitse sopiaksesi ajankohdasta.

Haluaisitko myydä Euroopan johtavan valmistajan huippulaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita? Ryhdy MASCOT-jälleenmyyjäksi!

Jos sinulla on lisäpalvelua tarvitseva asiakas, ota meihin yhteyttä, niin kerromme palvelumahdollisuuksista ja valikoiman mukauttamisesta yhteistyössä kanssasi.

Työkaluja online-myynnin kasvattamiseksi

MASCOT® DropShipping - Logo

Kaikki MASCOT-tuotteet omaan verkkokauppaasi

Vähintään 1 työntekijän yrityksille
MASCOT® DropShipping mahdollistaa kaikkien MASCOT-tuotteiden myynnin yrityksenne olemassa olevan verkkokaupan kautta. MASCOT huolehtii tuotteiden varastoinnista, käsittelystä ja lähetyksestä asiakkaille. Se säästää aikaasi ja lisää yrityksenne verkkokaupan potentiaalia.

Lue lisää

MASCOT® Webshop

Tyylikäs verkkoratkaisu ja oma verkkokauppa

1–25 työntekijän yritykset
MASCOT® WebShop on yrityksesi oma verkkokauppa täynnä MASCOT-tuotteita. MASCOT rakentaa verkkokaupan ja ylläpitää sitä sekä huolehtii puolestasi varastonhallinnasta ja tuotteiden lähettämisestä. Omiksi tehtäviksesi jäävät alustan markkinointi ja laskujen lähettäminen.

Lue lisää

MASCOT® SmartStore

Helppokäyttöinen järjestelmä työvaatetilausten hallintaan

Yli 10 työntekijän yrityksille
Asiakkaasi voivat itse syöttää tilauksensa MASCOT® SmartStoreen, jolloin säästyt itse tilausten kokoamisen ja lähettämisen vaivalta. Sinun tarvitsee vain luoda asiakkaalle oma tili kauppaan ja hoitaa laskutus.

Lue lisää

MASCOT-tuotteiden markkinointi kaupassasi

MASCOT® Shop in Shop

Esittele MASCOT-tuotteet asiantuntevalla tavalla

Tutustu julisteisiin, banderolleihin, kampanjatuotteisiin ja POS-materiaaleihin. Tilaa niitä liikkeeseesi ja kasvata myyntiä!

Lue lisää

MASCOT® MediaPortal - logo

Valokuvakirjasto, jossa myös videoita ja logoja

Etsi tuotekuvia, miljöökuvia, logoja ja muita materiaaleja, joita voit käyttää omalla verkkosivustollasi, myyntimateriaaleissa tai sosiaalisen median alustoilla.

MASCOT® MediaPortal

Työkalut hankintaan, hallintoon ja tilastoihin

MASCOT® B2B Shop - logo

Tilaa MASCOT-tuotteet helposti ja nopeasti

Tilaa tuotteita muutamalla klikkauksella MASCOTin verkkokaupasta, joka on suunniteltu erityisesti MASCOT-jälleenmyyjiä varten. Tilauksesi käsitellään ja lähetetään matkaan 24 tunnin kuluessa ja toimitetaan perille mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

MASCOT® DistributorPortal - logo

Yleiskuva tiedoistasi, tilauksistasi ja laskuistasi

MASCOTin jälleenmyyjäportaalista näet tiedot yrityksesi laskutuksesta, lähetyslistoista ja vahvistetuista tilauksista. Voit myös tarkistaa tuotteiden ajantasaisen varastotilanteen, etsiä hyviä tarjouksia poistuvista tuotteista sekä hoitaa muita asioita.

Lue lisää

Jos sinulla ei vielä ole jälleenmyyjätyökalujemme käyttäjätiliä, ota meihin yhteyttä, niin saat niiden kaikki hyödyt ja oikotiet päivittäiseen käyttöösi.

MASCOT on kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa työvaatteita ja turvajalkineita useille eri toimialoille, kuten rakennus-, käsityöläis-, kuljetus- ja logistiikka- sekä teollisuusalojen tarpeisiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaille maailman parhaita työvaatteita! Sen vuoksi olemme kunnianhimoisia ja sitoutuneita työhömme. Testaaminen ja prosessin valvominen menetelmistä ja kankaista aina valmiiseen tuotteeseen on tärkeä osa yritysstrategiaamme. Siksi tunnuslauseemme onkin TESTED TO WORK! Valmistamme itse suurimman osan työvaatteista omilla CSR-sertifioiduillla tehtaillamme Vietnamissa ja Laosissa. Näin voimme taata asiakkaillemme sosiaalisesti vastuullisia työvaatteita.

MASCOT-jälleenmyyjänä saat

  • myydä palkittuja tuotteita. Tarjota asiakkaillesi yli 700 tuotetta jopa 27 eri värissä ja asiakkaan tarvitsemassa koossa.
  • tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tilausalustan ja eri palveluratkaisuja – virheettömästi ja nopeasti.
  • nopeat toimitukset täysin automatisoidusta logistiikkakeskuksesta ja yli 5 miljoonan tuotteen varastosta.
  • mahdollisuuden muokata MASCOTin kanssa käymääsi kauppaa toiveittesi mukaan.
  • oman paikallisen myyntipäällikön. Avoimen keskusteluyhteyden, henkilökohtaisen kontaktin ja tukea tiimiltämme aina tarvittaessa.
  • kiinnostavia kampanjoita ja myyntimahdollisuuksia.
  • myyntiä edistävää markkinointimateriaalia, kuten tuoteluetteloita, esitteitä, julisteita, lehtiä ja myynninedistämismateriaaleja suoraan liikkeeseesi asiakkaille annettavaksi.
  • apua asiakkaiden opastamisessa, tarjousten tekemisessä jne.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää jälleenmyyjäverkostollemme tarjoamistamme mahdollisuuksista.