Jälleenmyyjä

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Haluaisitko myydä Euroopan johtavan valmistajan huippulaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita? Ryhdy MASCOT-jälleenmyyjäksi!

14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Lämpötakki - Tummansininen

MASCOT on kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa työvaatteita ja turvajalkineita useille eri toimialoille, kuten rakennus-, käsityöläis-, kuljetus- ja logistiikka- sekä teollisuusalojen tarpeisiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaille maailman parhaita työvaatteita! Sen vuoksi olemme kunnianhimoisia ja sitoutuneita työhömme. Testaaminen ja prosessin valvominen menetelmistä ja kankaista aina valmiiseen tuotteeseen on tärkeä osa yritysstrategiaamme. Siksi tunnuslauseemme onkin TESTED TO WORK! Valmistamme itse suurimman osan työvaatteista omilla CSR-sertifioiduillla tehtaillamme Vietnamissa ja Laosissa. Näin voimme taata asiakkaillemme sosiaalisesti vastuullisia työvaatteita.

MASCOT-jälleenmyyjänä saat

  • myydä palkittuja tuotteita. Tarjota asiakkaillesi yli 600 tuotetta jopa 27 eri värissä ja asiakkaan tarvitsemassa koossa.
  • tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tilausalustan ja eri palveluratkaisuja – virheettömästi ja nopeasti.
  • nopeat toimitukset täysin automatisoidusta logistiikkakeskuksesta ja yli 4,8 miljoonan tuotteen varastosta.
  • mahdollisuuden muokata MASCOTin kanssa käymääsi kauppaa toiveittesi mukaan.
  • oman paikallisen myyntipäällikön. Avoimen keskusteluyhteyden, henkilökohtaisen kontaktin ja tukea tiimiltämme aina tarvittaessa.
  • kiinnostavia kampanjoita ja myyntimahdollisuuksia.
  • myyntiä edistävää markkinointimateriaalia, kuten tuoteluetteloita, esitteitä, julisteita, lehtiä ja myynninedistämismateriaaleja suoraan liikkeeseesi asiakkaille annettavaksi.
  • apua asiakkaiden opastamisessa, tarjousten tekemisessä jne.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää jälleenmyyjäverkostollemme tarjoamistamme mahdollisuuksista.

MASCOT tarjoaa jälleenmyyjien käyttöön myös useita verkkotyökaluja.

Jälleenmyyjäportaali

MASCOTin jälleenmyyjäportaalista näet tiedot yrityksesi laskutuksesta, lähetyslistoista ja vahvistetuista tilauksista. Voit myös tarkistaa tuotteiden ajantasaisen varastotilanteen, etsiä hyviä tarjouksia poistuvista tuotteista sekä hoitaa muita asioita.

Lue lisää

MASCOT® Shop In Shop

Tutustu julisteisiin, banderolleihin, kampanjatuotteisiin ja POS-materiaaleihin. Tilaa niitä liikkeeseesi ja kasvata myyntiä!

Lue lisää

MASCOT® SmartStore

Asiakkaasi voivat itse syöttää tilauksensa MASCOT® SmartStoreen, jolloin säästyt itse tilausten kokoamisen ja lähettämisen vaivalta. Sinun tarvitsee vain luoda asiakkaalle oma tili kauppaan ja hoitaa laskutus.

Lue lisää

MASCOT® B2B Shop

Tilaa tuotteita muutamalla klikkauksella MASCOTin verkkokaupasta, joka on suunniteltu erityisesti MASCOT-jälleenmyyjiä varten. Tilauksesi käsitellään ja lähetetään matkaan 24 tunnin kuluessa ja toimitetaan perille mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

MASCOT® Photo Portal

Etsi tuotekuvia, miljöökuvia, logoja ja muita materiaaleja, joita voit käyttää omalla verkkosivustollasi, myyntimateriaaleissa tai sosiaalisen median alustoilla.

MASCOT® Photo Portal


Jos sinulla ei vielä ole jälleenmyyjätyökalujemme käyttäjätiliä, ota meihin yhteyttä, niin saat niiden kaikki hyödyt ja oikotiet päivittäiseen käyttöösi.

Nykyisille jälleenmyyjille

Tarjoamme MASCOT-jälleenmyyjien käyttöön useita työkaluja. Jos haluat keskustella tuotteistamme, monista verkkoratkaisuistamme tai muista asioista, ota yhteyttä paikalliseen myyjäämme tai pääkonttorimme työntekijöihin. Jos haluat myyjän tulevan liikkeeseesi vierailulle tai esittelemään tuotteitamme, ota yhteyttä puhelimitse sopiaksesi ajankohdasta.

Jos sinulla on lisäpalvelua tarvitseva asiakas, ota meihin yhteyttä, niin kerromme palvelumahdollisuuksista ja valikoiman mukauttamisesta yhteistyössä kanssasi.