MASCOT® WebShop

  Haluaisitko yrityksellesi oman verkkokaupan, joka toimii virtaviivaisesti ja mahdollisimman vähällä vaivalla? Me tarjoamme MASCOTin työvaatteiden ja turvajalkineiden jälleenmyyjille tyylikkään verkkokaupparatkaisun.

  Yrityksesi oma työvaatekauppa verkossa

  MASCOT® WebShop on suunnattu yhtäältä sellaisille MASCOTin jälleenmyyjille, joilla ei ole omaa verkkokauppaa ja toisaalta yrityksille, jotka haluavat laajentaa verkkokauppansa tarjontaa työvaatteilla. Hyödynnä kokemuksemme ja tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus ostaa työvaatteet, suojavaatteet ja turvajalkineet verkkokauppasi kautta.

  MASCOT® WebShop - Flow
  1 Tilaukset 2 Maksu 3 Toimitus 4 Laskutus 5 Laskutus 6 Maksu
  gear - icon

  Automaatio säästää vaivaa

  Koska MASCOT® WebShop on integroitu osaksi MASCOTin infrastruktuuria, sinun ei tarvitse osallistua tilausten käsittelyyn. Integroidut maksutavat ja välitön maksuvahvistus mahdollistavat tuotteiden lähettämisen asiakkaillesi jo seuraavana työpäivänä. Halutessasi voit seurata tilauksia ja tarkistaa tietosi hallintaliittymän kautta.

  coin - icon

  Automaattiset päivitykset karsivat kustannuksia

  Verkkokaupankäynnin suurimmat menoerät ovat tietokantojen ylläpito ja tuotteiden lähetys. Me huolehdimme niistä puolestasi! Pidämme tuotetiedot ajan tasalla sekä verkkokauppa-alustan kunnossa ja lähetämme tuotteet asiakkaillesi. Hyödynnä MASCOT® WebShopin jatkuva kehittyminen – ilman ylimääräisiä kustannuksia.

  Markkinointi

  MASCOTin markkinointikampanjat auttavat yrityksesi verkkokauppaa pääsemään vauhtiin ja kannustavat asiakkaitasi ostamaan verkossa. Markkinointituki on osa MASCOT® WebShopia. Se varmistaa onnistuneen aloituksen verkkokaupankäynnin maailmassa.