MASCOT® SmartStore

  Onko sinulla yksi tai useampia isoja asiakkaita, joiden vaatetilausten käsittelyyn kulutat aikaa päivittäin? Siinä tapauksessa MASCOT® SmartStore on juuri oikea ratkaisu.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore on helppokäyttöinen ja aikaa säästävä järjestelmä työvaatetilausten hallinnointiin. Siitä on hyötyä varsinkin, jos asiakasyrityksessä on yli kymmenen työvaatteiden käyttäjää ja tuotteita tilataan toistuvasti.

  MASCOT® SmartStore - Flow

  1 Tilaaminen 2 Tuotteiden toimitus 3 Laskutus

  MASCOTin jälleenmyyjillä on alustalla tällä hetkellä monenkokoisia loppukäyttäjäyrityksiä. Työntekijämäärät vaihtelevat kymmenestä 15 000 henkeen.

  Asiakkaiden rekisteröinti onnistuu käden käänteessä, ja tilausprosessi on pitkälle automatisoitu. MASCOT huolehtii jälleenmyyjien puolesta useista aikaavievistä tehtävistä. Sinun tehtäväksesi jää toimia siltana asiakkaan ja toimittajan välillä.

  Kun olet avannut asiakkaille tilin järjestelmään, he voivat tilata omatoimisesti sekä tuotteet MASCOTin varastosta että niihin tehtävät logopainatukset ja -brodeeraukset. Asiakkaat voivat itse päättää, noutavatko tuotteet sinulta vai lähetetäänkö ne suoraan perille. Laskutus tapahtuu normaaliin tapaan sinun kauttasi.