Liivit

  MASCOTilta löydät laajan valikoiman liivejä, joista jokaisessa on erilaisia työpäivääsi helpottavia toimintoja. Tämäntyyppiset vaatteet toimivat esimerkiksi eristävänä kerroksena. Samalla kun keho pysyy lämpimänä kylmempinä työpäivinä, liivi antaa käsille täyden liikkumisen vapauden. MASCOTilta löydät useita liivejä, jotka ovat sekä mukavia että toiminnallisia lisätaskujen, näkyvien heijastinten ja yksinkertaisten, vettähylkivien mallien ansiosta.

  Toiminnalliset työvaatteet

  MASCOTin liivit ovat saatavilla eri materiaaleista valmistettuna, useassa eri koossa ja monissa väreissä. Niiden joukosta löydät oman työsi tarpeisiin sopivan liivin. Tuotteiden laatu on varmistettu MASCOTin omassa testikeskuksessa sekä loppukäyttäjien toimesta eurooppalaisilla rakennustyömailla. Testiprosessin avulla varmistamme, että tuotteet vastaavat laatuvaatimuksia, jotka asetamme kulutuksenkestäville ja mukaville työvaatteille. Osassa liiveistä on käytetty muun muassa kulutuksenkestävyyttä lisäävää CORDURA®-materiaalia ja osassa Kevlar®-kuitua, joka tekee tuotteista pistonkestäviä – tästä ominaisuudesta on hyötyä erityisesti taskujen pohjissa.

  Lisäksi joillakin tuotteilla on teollisuuspesun keston takaava merkittu, ja kaikilla tuotteilla on Oeko-Tex®-merkintä, joten voit olla varma, että ne eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita.

  Miellyttävä istuvuus

  Työkaluliiveissä on yleensä hartioilla lisäpehmuste, joka vähentää hartioihin kohdistuvaa painoa taskujen ollessa täynnä työkaluja ja tekee siten työpäivästä miellyttävämmän. MASCOTilta löydät myös samantyyppisiä vaatteita, joissa on tavallisten taskujen sijaan lisätilaa työkaluille antavat riipputaskut.