Lyhythihaiset piképaidat

  Lyhythihaiset piképaidat sopivat hyvin niin toimistoon, verstaalle ja varastoon kuin rakennusmaillekin, sillä ne ovat sekä tyylikkäitä että mukavia päällä. MASCOTilla on laaja valikoima eri materiaaleista valmistettuja lyhythihaisia piképaitoja useissa väreissä ja eri istuvuuksilla. Kaikki pikeepaidat ovat taattua ja tunnettua MASCOT-laatua, jossa mukavuus ja liikkumisen vapaus ovat etusijalla.

  Monipuolinen yläosa

  Monet käyttävät vapaa-ajallaan perinteisiä lyhythihaisia piképaitoja, jotka tunnetaan napeista ja kauluksista. Pikeepaita on kuitenkin myös täydellinen työvaate. Se antaa sopivasti muodollisen ja ammattimaisen vaikutelman, mutta on silti samalla mukava päällä. Kokeile MASCOTin lyhythihaisia piképaitoja lämpiminä päivinä osana työasua paidan tai T-paidan sijaan tai käytä niitä kylmemmällä ilmalla alimpana kerroksena takin alla.

  Nopeasti kuivuva ja kosteutta siirtävä

  Löydät lyhythihaisia piképaitoja monista MASCOTin nykyisistä mallistoista ja voit helposti yhdistellä niitä eri housujen, polvihousujen tai shortsien kanssa. Valikoimaan kuuluu muun muassa erityisestä neulosmateriaalista valmistettu pikeepaita, joka on sekä antibakteerinen, kosteutta siirtävä että nopeasti kuivuva. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia silloin, kun teet nopeatahtista ruumiillista työtä etkä halua kylmettyä hikoiltuasi. MASCOTin valikoimaan kuuluu luonnollisesti myös perinteisestä pikeeneuloksesta valmistettuja erivärisiä lyhythihaisia piképaitoja. Jos tarvitset näkyvän pikeepaidan, tutustu fluoresoivista väreistä valmistettujen huomiopaitojen valikoimaan.

  Ammattimainen yritysilme

  MASCOTin monien vaihtoehtojen joukosta löydät varmasti oman makusi mukaisen pikeepaidan. Etsitpä sitten yksiväristä, kaksiväristä tai huomioväristä yläosaa, valintasi ovat laajan valikoimamme lyhythihaiset piképaidat. Jos haluat painattaa tai brodeerata yrityksesi logon pikeepaitoihin, MASCOT voi toteuttaa sen muokkaamalla yksittäisestä vaatteesta yritysilmeeseenne sopivan. Näin parannat sekä työntekijöiden yhteenkuuluvuutta että yrityksen näkyvyyttä. MASCOTin pikeepaitoja on saatavilla sekä naisten että miesten malleissa sekä erilaisilla istuvuuksilla, joiden joukosta löytyy varmasti jokaisen työntekijän makuun sopiva vaihtoehto.