Aluspaidat

  MASCOT pukee sinut töihin alusasuista alkaen. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisista materiaaleista valmistettuja alusasuja monenlaisilla istuvuuksilla ja eri käyttötarkoituksiin.

  Laaja valikoima

  MASCOTilla on laaja valikoima aluspaitoja erilaisiin tarkoituksiin. Meiltä löydät muun muassa välikauteen sopivat lyhythihaiset aluspaidat ja pitkähihaiset aluspaidat, jotka sopivat täydellisesti alimmaiseksi kerrokseksi kylminä talvipäivinä. Aluspaitoja on saatavilla useissa neutraaleissa väreissä, kuten valkoinen, musta, antrasiitti ja laivastonsininen. Lisäksi niissä on erilaisia istuvuuksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Aluspaidat on valmistettu erittäin joustavista materiaaleista, joten ne sopivat sekä miehille että naisille.

  Laadukkaat materiaalit

  Kun ylläsi on kosteutta siirtävä aluspaita, pysyt vaivatta kuivana koko työpäivän ajan. MASCOTin aluspaidat valmistetaan toiminnallisista ja kevyistä materiaaleista. Osa niistä on ennen kaikkea kosteutta siirtäviä. Monissa on lisäksi eristäviä ominaisuuksia. Valikoimaan kuuluu myös aluspaitoja, jotka kuivuvat nopeasti, ja paitoja, joilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Kaikkien ominaisuuksien tarkoitus on varmistaa, että ruumiinlämpösi pysyy tasaisena koko työpäivän etkä kylmety tai tunne oloasi epämukavaksi, kun työskentelet rivakalla tempolla.

  Erittäin mukavat käytössä, hyvä liikkumisen vapaus

  MASCOTin aluspaidat on suunniteltu käyttömukavuutta ja hyvää liikkumisen vapautta ajatellen. MASCOTin aluspaidat ovat saatavilla modernilla istuvuudella, joka myötäilee kaikkia vartalon liikkeitä. Aluspaidat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka takaa hyvän liikkumisen vapauden koko työpäivän ajan. Osa MASCOTin aluspaidoista on saumattomia, eikä niissä ole etikettejä tai pesuohjeita, joten mikään niissä ei hierrä ja häiritse työskentelyä.