Kemikaaleilta suojaavat

    Rakennus- ja teollisuusalojen työntekijöillä on riski altistua nestemäisten kemikaalien roiskeille. MASCOTin valikoimassa on useita EN 13034 -standardin mukaan sertifioituja tuotteita, jotka suojaavat käyttäjäänsä rajalliselta määrältä nestemäisiä kemikaaleja.

    Suojaudu nestemäisiltä kemikaaleilta

    Kemikaaleilta suojaavat työvaatteet ovat hyvä sijoitus, jos työskentelet sellaisessa ympäristössä, jossa on mahdollista altistua pienille määrille kemikaaliroiskeita. MASCOTin kemikaaleilta suojaavat työvaatteet on tarkoitettu sellaisille työpaikoille ja ympäristöihin, joissa on nestemäisten kemikaalien roiskumisvaara, mutta koko vartalon suojaamista kemikaaleilta ei kuitenkaan tarvita. Jos huomaat, että suojavaatetus on joutunut kosketuksiin kemikaalien kanssa, riisu vaatteet välittömästi suojataksesi ihoasi. Kemikaaleilta suojaavat työvaatteet on aina vaihdettava puhtaisiin, jos niille on roiskunut kemikaaleja.

    Tehokasta suojautumista päästä varpaisiin

    MASCOTin kemikaaleilta suojaavien työvaatteiden saumat kääntyvät alaspäin, jolloin nesteet ja kemikaalit valuvat pois vaatteiden pinnalta. Jos kaipaat mahdollisimman tehokasta suojaa, suosittelemme koko vartalon peittävää suojavaatetusta. MASCOTin valikoimaan kuuluu sekä kokohaalareita että kaksiosaisia kemikaaleilta suojaavia työvaatteita, jotka on sertifioitu EN 13034 -standardin vaatimusten mukaan. Jos tarvitset suojaa myös muilta vaaroilta, löydät MASCOTilta myös staattiselta sähköltä, kipinöiltä, liekeiltä ja kovalta kuumuudelta suojaavia työ- ja suojavaatteita. Tutustu verkkosivullamme tai MASCOT-jälleenmyyjän luona sertifioitujen suojavaatteiden koko valikoimaan.