Pipot

    Hyvä pipo on kylmän vuodenajan ehdoton ykkösasuste. MASCOTin valikoimassa on paljon pipoja eri väreissä, malleissa ja tyyleissä, ja niiden joukosta löydät varmasti parhaiten tyyliisi ja työvaatteisiisi sopivan päähineen.

    Toiminnallinen pipo pitää lämpimänä

    Pehmeä ja lämmin neulepipo suojaa korvia, otsaa ja päätä kylmältä talvisissa ulkotöissä. MASCOTin valikoimaan kuuluu erilaisia pipoja , joista voit valita mieleisesi. Jos tarvitset lämpimän pipon, suosituksemme on joustavasta ribbineuloksesta valmistettu pipo, joka mukautuu pään muotoon. Joustava neulos tekee piposta miellyttävän käyttää koko työpäivän ajan. Jos taas tarvitset lisälämmikettä kaikkien kylmimpinä talvipäivinä, suosittelemme valitsemaan mallistostamme pipon, jossa on tuulenpitävä kalvo, mikä tekee piposta täydellisen tuulisen pakkaspäivän päähineen. Jos teet reipasta fyysistä työtä tai työskentelet vaihtelevissa lämpötiloissa, sinun kannattaa valita kosteutta siirtävästä materiaalista tehty pipo. Sellainen on MASCOTin valikoiman puuvillan ja eristävän Thermax®-kuidun sekoituksesta valmistettu pipo, joka pitää pään lämpimänä kosteuden kuitenkin haihtuessa pois.

    Yhdistele asusteita työvaatteisiin

    MASCOTin valikoimasta löydät itsellesi sopivimman pipon, pidit sitten neutraaleista tai hiukan kirkkaammista väreistä. Lämpimänä vuodeaikana, jolloin on liian lämmin käyttää pipoa, voit suojata päätä ja silmiä auringolta käyttämällä MASCOTin mukavia lippalakkeja ja hattuja. Oli valitsemasi päähine sitten millainen tahansa, voit yhdistää sen aina muihin MASCOTin malliston tuotteisiin.