Sponsorointikohteet

  MASCOT sponsoroi monen eri alan edustajia. Yhteistä sponsorointikohteille on se, että ne edustavat MASCOTin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kiinnostuksenkohteita.

  Sponsorointikohteiden valinnassa on haluttu painottaa MASCOT-brändin saaman huomion laajuutta ja niitä hyviä elämyksiä, joita tietyt urheilulajit voivat tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Osa kohteista on valittu myös sillä perusteella, että niissä vaatteemme pääsevät testiin haastavissa ja uniikeissa olosuhteissa.

  F1 kombi-logo

  F1® Team KICK Sauberin kanssa tehty sopimus osoittaa, mitä voimme tarjota monille suurille loppukäyttäjillemme: tarkat mittaukset, kattavan tuotevalikoiman, logopainatukset ja brodeeraukset omissa tiloissamme sekä mahdollisuuden käyttää kätevää MASCOT® SmartStore -logistiikka- ja tilausjärjestelmää verkossa.

  KICK Sauber F1® Team

  MASCOT Motorsport Kilpa-auto

  MASCOT on tanskalaisen RaceGroupin autojen pää- ja nimisponsori TCR Denmark- ja Super 2L -luokissa. RaceGroupilla on suuria urheilullisia tavoitteita, mutta se keskittyy vahvasti myös tanskalaisten autourheilulahjakkuuksien kehittämiseen. Kuljettajien sponsoroinnin lisäksi MASCOT tarjoaa työvaatteet tiimin työntekijöille. He saavat näyttää osaamisensa uraauurtavan MASCOT® CUSTOMIZED -malliston työvaatteissa.

  MASCOT Motorsport

  High Class Racing on 1990-luvun alussa perustettu tanskalainen kilpa-autoilutalli. Tänä vuonna tiimissä on mukana muiden muassa tanskalainen kilpa-autoilija Anders Fjordbach. MASCOT jatkaa sponsorointiaan kaksi vuotta vuoden 2022 jälkeen. Tiimi ajaa IMSA:n LMP2-luokassa (The International Motor Sports Association).

  High Class Racing

  Zenvo Auto - Valkoinen

  MASCOT tekee yhteistyötä tanskalaisen hyperautovalmistaja Zenvo Automotiven kanssa. Luksusautomerkki on halunnut kumppaneikseen muiden toimialojen markkinajohtajia ja on siksi valinnut teknikoilleen MASCOTin sponsoroimat työvaatteet ja turvajalkineet.

  Zenvo Automotive

  Monza Eni Circuit - Kilpa-auto

  Autodromo Nazionale Monza legendaariselle moottoriradalle saapuvia odottaa tanskalainen tuulahdus, sillä kaikki radan työntekijät kulkevat MASCOT-työvaatteissa.

  Autodromo Nazionale Monza

  Kilpa-auto Dakar 2022

  Yhteistyökumppaneiden kautta MASCOTin työvaatteet ja turvajalkineet pääsevät testiin ääriolosuhteissa. MASCOT on jo yli vuosikymmenen ajan sponsoroinut Dakar-rallia ajavaa hollantilaista Team Coronelia. Offroad-ralli ajetaan kovassa maastossa, jossa vaaditaan taistelutahtoa ja sitkeyttä.

  Dakar Rally

  Dutch Grand Prix-race car_2021

  MASCOT on valittu Heinekenin sponsoroiman Hollannin F1 Grand Prix -kilpailun viralliseksi toimittajaksi. MASCOT antaa virallisen organisaatiotiimin ja tapahtuman järjestäjien käyttöön monenlaisia tuotteita MASCOT® ACCELERATE -mallistosta. Ne takaavat ainutlaatuiseen tapahtumaan sopivan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT mukana jalkapalloilussa - MASCOT&reg; WORKWEAR&nbsp;<br />
Randers FC&nbsp;47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerJalkapallo

  MASCOT sponsoroi jalkapalloa muun muassa siksi kaikkialla Euroopassa. MASCOT saa näkyvyyttä stadioneilla, pelipaidoissa ja valotauluilla sekä pääsponsorin että virallisen yhteistyökumppanin ominaisuudessa. Tärkeää on myös ammatillinen yhteistyö seurojen ja niiden kumppaniverkostojen kanssa.

  Jalkapallo

  Ympäristö - Patagonia

  MASCOT on useiden vuosien ajan lähettänyt työvaatteitaan äärimmäisiin olosuhteisiin kaikkialle maailmaan testatakseen niiden toimivuutta läpikotaisin.

  Patagonia

  MASCOT sponsoroi työvaatteita ja turvajalkineita moniin eri projekteihin sekä monille eri järjestöille, toimialoille ja yrityksille. Osallistuminen paikallistasolla on kuulunut MASCOTin toimintaperiaatteisiin yrityksen perustamisesta eli vuodesta 1982 lähtien. Tarkoituksena on ollut rakentaa brändiä, jonka työvaatteet näkyvät laajalti niin suurissa autokilpailuissa kuin paikallisseuroissa eri puolilla Eurooppaa.