Sponsorointikohteet

MASCOT sponsoroi monen eri alan edustajia. Yhteistä sponsorointikohteille on se, että ne edustavat MASCOTin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kiinnostuksenkohteita.

Sponsorointikohteiden valinnassa on haluttu painottaa MASCOT-brändin saaman huomion laajuutta ja niitä hyviä elämyksiä, joita tietyt urheilulajit voivat tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Osa kohteista on valittu myös sillä perusteella, että niissä vaatteemme pääsevät testiin haastavissa ja uniikeissa olosuhteissa.

Christian Lundgaard & Kilpa-auto - MASCOT® WORKWEAR

Oman alan kärkipaikan metsästyksestä on kyse myös MASCOTin yhteistyössä tanskalaisen moottoriurheilulahjakkuus Christian Lundgaardin kanssa. Formula 2 kuljettajan tavoitteena on paikka moottoriurheilun kuninkuusluokassa eli formula ykkösissä, ja MASCOT on mukana matkassa pääsponsorina.

Christian Lundgaard – tanskalainen moottoriurheilulahjakkuus

Zenvo Auto - Valkoinen

MASCOT tekee yhteistyötä tanskalaisen hyperautovalmistaja Zenvo Automotiven kanssa. Luksusautomerkki on halunnut kumppaneikseen muiden toimialojen markkinajohtajia ja on siksi valinnut teknikoilleen MASCOTin sponsoroimat työvaatteet ja turvajalkineet.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Kilpa-auto

Lisäksi MASCOT sponsoroi legendaarista Monza Eni Circuit -moottorirataa sekä Jyllandsringeniä lähellä Silkeborgia, joka on myös MASCOTin kotipaikka.

Monza Eni Circuit

2020-Tim&TomCoronel-Dakarrally2020

Yhteistyökumppaneiden kautta MASCOTin työvaatteet ja turvajalkineet pääsevät testiin ääriolosuhteissa. MASCOT on jo yli vuosikymmenen ajan sponsoroinut Dakar-rallia ajavaa hollantilaista Team Coronelia. Offroad-ralli ajetaan kovassa maastossa, jossa vaaditaan taistelutahtoa ja sitkeyttä.

Dakar Rally

MASCOT mukana jalkapalloilussa - MASCOT® WORKWEAR

MASCOT tukee jalkapalloilua kaikkialla Euroopassa. MASCOT saa näkyvyyttä stadioneilla, pelipaidoissa ja valotauluilla sekä pääsponsorin että virallisen yhteistyökumppanin ominaisuudessa. Tärkeää on myös ammatillinen yhteistyö seurojen ja niiden kumppaniverkostojen kanssa.

MASCOT tukee jalkapalloilua

Ympäristö - Patagonia

MASCOT on useiden vuosien ajan lähettänyt työvaatteitaan äärimmäisiin olosuhteisiin kaikkialle maailmaan testatakseen niiden toimivuutta läpikotaisin.

Patagonia

MASCOT sponsoroi työvaatteita ja turvajalkineita moniin eri projekteihin sekä monille eri järjestöille, toimialoille ja yrityksille. Osallistuminen paikallistasolla on kuulunut MASCOTin toimintaperiaatteisiin yrityksen perustamisesta eli vuodesta 1982 lähtien. Tarkoituksena on ollut rakentaa brändiä, jonka työvaatteet näkyvät laajalti niin suurissa autokilpailuissa kuin paikallisseuroissa eri puolilla Eurooppaa.