Sponsorointikohteet

MASCOT sponsoroi monen eri alan edustajia. Yhteistä sponsorointikohteille on se, että ne edustavat MASCOTin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kiinnostuksenkohteita.

Sponsorointikohteiden valinnassa on haluttu painottaa MASCOT-brändin saaman huomion laajuutta ja niitä hyviä elämyksiä, joita tietyt urheilulajit voivat tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Osa kohteista on valittu myös sillä perusteella, että niissä vaatteemme pääsevät testiin haastavissa ja uniikeissa olosuhteissa.

GMB Motorsport Kilpa-auto

MASCOT on GMB Motorsportin pääsponsori. Innostuneen ja asialleen omistautuneen tallin selkeänä tavoitteena on tehdä tanskalaista moottoriurheiluhistoriaa. Tiimiläiset pukeutuvat ULTIMATE STRETCH -työvaatteisiin, jotka varmistavat optimaaliset työskentelyolosuhteet haastavillakin hetkillä.

GMB Motorsport

High Class Racing on 1990-luvun alussa perustettu tanskalainen kilpa-autoilutalli. Tänä vuonna tiimissä on mukana muiden muassa tanskalainen kilpa-autoilija Anders Fjordbach. MASCOT jatkaa sponsorointiaan kaksi vuotta vuoden 2022 jälkeen. Tiimi ajaa IMSA:n LMP2-luokassa (The International Motor Sports Association).

High Class Racing

Team Rosberg Kilpa-auto

MASCOT vauhdittaa Team Rosbergia kilparatojen huippusuorituksiin keskittymällä laatuun, turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Team Rosbergin virallisena työvaatetoimittajana MASCOT vastaa DTM-sarjassa sekä kuljettajien että huoltojoukkojen vaatetuksesta.

Team Rosberg

Zenvo Auto - Valkoinen

MASCOT tekee yhteistyötä tanskalaisen hyperautovalmistaja Zenvo Automotiven kanssa. Luksusautomerkki on halunnut kumppaneikseen muiden toimialojen markkinajohtajia ja on siksi valinnut teknikoilleen MASCOTin sponsoroimat työvaatteet ja turvajalkineet.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Kilpa-auto

Autodromo Nazionale Monza legendaariselle moottoriradalle saapuvia odottaa tanskalainen tuulahdus, sillä kaikki radan työntekijät kulkevat MASCOT-työvaatteissa.

Autodromo Nazionale Monza

Kilpa-auto Dakar 2022

Yhteistyökumppaneiden kautta MASCOTin työvaatteet ja turvajalkineet pääsevät testiin ääriolosuhteissa. MASCOT on jo yli vuosikymmenen ajan sponsoroinut Dakar-rallia ajavaa hollantilaista Team Coronelia. Offroad-ralli ajetaan kovassa maastossa, jossa vaaditaan taistelutahtoa ja sitkeyttä.

Dakar Rally

Dutch Grand Prix-race car_2021

MASCOT on valittu Heinekenin sponsoroiman Hollannin F1 Grand Prix -kilpailun viralliseksi toimittajaksi. MASCOT antaa virallisen organisaatiotiimin ja tapahtuman järjestäjien käyttöön monenlaisia tuotteita MASCOT® ACCELERATE -mallistosta. Ne takaavat ainutlaatuiseen tapahtumaan sopivan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

MASCOT mukana jalkapalloilussa - MASCOT® WORKWEAR <br />
Randers FC 47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerJalkapallo

MASCOT sponsoroi jalkapalloa muun muassa siksi kaikkialla Euroopassa. MASCOT saa näkyvyyttä stadioneilla, pelipaidoissa ja valotauluilla sekä pääsponsorin että virallisen yhteistyökumppanin ominaisuudessa. Tärkeää on myös ammatillinen yhteistyö seurojen ja niiden kumppaniverkostojen kanssa.

Jalkapallo

Sky-Work Mies

Ne takaavat tiimiläisille ainutlaatuisen liikkumisen vapauden, käyttömukavuuden ja korkeuksissa tarvittaville työkaluille sopivat taskut. Sky-Work korjaa, ylläpitää ja puhdistaa korkeita rakennuksia MASCOTin työvaatteissa.

Sky-Work

Ympäristö - Patagonia

MASCOT on useiden vuosien ajan lähettänyt työvaatteitaan äärimmäisiin olosuhteisiin kaikkialle maailmaan testatakseen niiden toimivuutta läpikotaisin.

Patagonia

MASCOT sponsoroi työvaatteita ja turvajalkineita moniin eri projekteihin sekä monille eri järjestöille, toimialoille ja yrityksille. Osallistuminen paikallistasolla on kuulunut MASCOTin toimintaperiaatteisiin yrityksen perustamisesta eli vuodesta 1982 lähtien. Tarkoituksena on ollut rakentaa brändiä, jonka työvaatteet näkyvät laajalti niin suurissa autokilpailuissa kuin paikallisseuroissa eri puolilla Eurooppaa.