Housut

    Mitä työvaatteisiin tulee, MASCOT tietää, että erityisesti housuihin kohdistuu suuria vaatimuksia. Niiden tulee kestää vaihtelevia sääoloja, tiheitä pesuja ja kaikentyyppisiä työskentelyasentoja – sekä seisomista, istumista että polviasentoa. Samanaikaisesti niiden tulee olla mukavat, toiminnalliset ja istua hyvin riippumatta siitä, millä alalla työskentelet. MASCOTilta löydät laajan valikoiman housuja, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja etunsa. Valikoimassamme on muun muassa farkkuja, lämpöhousuja, sadehousuja ja työhousuja, joissa on erilaisia yksityiskohtia. MASCOTilta löydät myös näkyvät housut, jotka on tarkoitettu heijastavaa suojavaatetusta edellyttäviin työtilanteisiin.

    Löydä oma parisi

    Koskaan ei ole ollut helpompaa investoida uusiin housuihin. Minkälainen vyötärön tulisi olla? Entä mitä lahkeenpituutta käytät? MASCOT tietää, että oikean koon löytäminen saattaa olla hankalaa. Siksi olemme koonneet avuksesi mittataulukon, jonka löydät napsauttamalla samannimistä välilehteä. Mittataulukon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ovatko housut liian väljät tai liian tiukat, osuvatko polvitaskut oikeaan kohtaan tai siitä, kuinka nopeasti ne kuluvat haaroista tai lahkeensuista. Lisäapuna valittujen housujen lahkeita voi säätää napeilla, minkä lisäksi housuja on mahdollista pidentää vielä kolme senttiä lisää.

    Etsitkö jotain tiettyä materiaalia? Tai kenties tiettyä määrää taskuja? MASCOTin valikoimassa on yli 100 erilaista housumallia, joten löydät varmasti etsimäsi. Yrityksillä on usein oma tunnusvärinsä, joka symboloi niiden brändiä ja toimialaa. Siksi MASCOTin valikoimassa on lähes lukematon määrä värejä – sekä yksi- että kaksivärisinä tuotteina. Valitse haluamasi väri, joka antaa asullesi persoonallisen ilmeen.