Työliivit

    MASCOTilla on laaja valikoima työliivejä, joiden joukosta löydät tarvitsemasi, etsit sitten lämmintä talviliiviä, toiminnallista työkaluliiviä tai heijastavaa liikenteessä käytettävää varoliiviä. Meillä on useita työliivimalleja, jotka sopivat moneen makuun ja tarpeeseen.

    Lämpimissä työliiveissä on eristävä vuori, joka on turkista, vanua, tikkikangasta tai erittäin tehokkaasti eristävää ja kevyttä CLIMASCOT®-materiaalia. Monet työliiveistämme ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä, minkä ansiosta pysyt kuivana ja lämpimänä koko työpäivän. Osassa malleista on myös korkea, tuulisuojalla varustettu kaulus ja pidennetty selkäosa, jotka antavat lisäsuojaa kylmyydeltä.

    Työliivin tulee olla toiminnallinen, ja siksi liiveissämme on useita erilaisia taskuja niin sisä- kuin ulkopuolellakin sekä lisäksi puhelintasku. Monissa malleissa on vetoketjullisia taskuja, joiden sisältö pysyy varmasti turvassa. Joidenkin mallien taskut puolestaan suljetaan kätevästi magneetilla. Jos etsit liiviä, jossa on tilaa työkaluille, löydät meiltä useita työkaluliivejä, jotka on vahvistettu kulutuksenkestävällä CORDURA®-kankaalla ja pistonkestävällä Kevlar®-materiaalilla.

    Moniin liivimalleihin on lisätty heijastintehosteet, jotka lisäävät näkyvyyttäsi työpaikalla. Jos tarvitset sertifioidusti näkyvää työliiviä, tutustu heijastavista väreistä valmistettuihin malleihimme, joilla on EN ISO 20471 -sertifiointi.