Neulepuserot

    Tarvitsetko puseron, joka pitää sinut lämpimänä koko työpäivän ajan? MASCOTin laajan valikoiman miellyttävät neulepuserot on käyttömukavuus ja hyvä laatu mielessä pitäen. Etsitpä sitten paksua neulepuseroa kylmiä päiviä varten tai kevyempää neuletta paidan päällä käytettäväksi, löydät ne varmasti MASCOTilta. Laaja valikoima sisältää tuotteita monissa eri väreissä, joten voit löytää juuri yrityksesi ilmeeseen sopivan neulepuseron.

    Neulepuseroita kaikille toimialoille

    MASCOTin valikoiman modernit neulepuserot, jotka on valmistettu villasta, puuvillasta tai polyesterista, soveltuvat etenkin rakennustyömailla työskenteleville. Nämä tukevat neulepuserot on varustettu käytännöllisillä taskuilla, joissa on tilaa puhelimelle, kuulakärkikynälle ja muille käden ulottuvilla pidettäville esineille. Joissakin neulepuseroissa on myös tuulisuojalla varustettu vetoketju sekä kulutuksenkestävät vahvikkeet vaatteen pitkän käyttöiän takaamiseksi. MASCOTin neulepuserot voi valita vuorilla tai ilman sen mukaan, miten lämpimän puseron tarvitsee. Neulepuseron päällä kannattaa pitää takkia kylmimpinä päivinä, jotta vaatetus suojaisi viimalta ja sään vaikutuksilta.

    Huomaa neuleen hyvät ominaisuudet

    MASCOTin merinovillasta valmistetut kevyet neulepuserot soveltuvat logistiikka- ja kuljetusalalla sekä toimistoissa työskenteleville. Perinteiset merinovillaiset neulepuserot ovat välttämättömyys paidan päällä edustavan, ammattimaisen ilmeen ylläpitämiseksi viileämpinä päivinä. Villalla on sekä lämpöä sääteleviä, kosteutta imeviä että likaa hylkiviä ominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden koko työpäivän ajaksi. Neulepuserot on helppo yhdistellä laajan MASCOT® CROSSOVER -malliston paitojen, T-paitojen ja poolojen kanssa tarpeiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi.