Naisten takit

  MASCOT-mallistossa on runsaasti erilaisia naisten takkeja lämpö-, fleece- ja talvitakeista softshell- ja kuoritakkeihin. Naisvartalon muotoja mukailevat mallit tuntuvat mukavilta, ja niissä voi liikkua vapaasti koko työpäivän ajan. MASCOTin naisten takit on suunniteltu käyttäjien tarpeiden pohjalta. Tarjolla on siis niin kevyitä, hengittäviä, tuulenpitäviä kuin vedenpitäviäkin malleja.

  Tiukat laatuvaatimukset

  Naisten takit ovat kaikkien muiden MASCOT-tuotteiden tapaan Tested to Work. Kaikki kankaat on testattu laboratorioissa ja koekäyttäjien päällä. Takkien mukavuuden, istuvuuden, kestävyyden ja kätevät toiminnot huomaakin heti. MASCOTin naisten takeissa käytetään vain parhaita kankaita. Joustavat materiaalit varmistavat täydellisen liikkumisen vapauden, ja kevyt ja eristävä CLIMASCOT®-vuori tuntuu iholla erityisen pehmeältä ja mukavalta. Osa MASCOTin naisten takeista kestää EN ISO 15797 -standardin mukaisen teollisen pesun.

  Turvallisuutta ja näkyvyyttä

  Osa mallistomme naisten takeista suojaa kylmyydeltä EN 342 -standardin mukaisesti ja sateelta EN 343 -standardin mukaisesti. Erityisen hyvää näkyvyyttä edellyttäviin ympäristöihin tarjoamme fluoresoivia naisten takkeja. Turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia. MASCOTin huomiotakissa voit työskennellä turvallisesti ja olla varma, että muut näkevät sinut.

  Mix & match

  MASCOTilla on naisten takkeja monissa eri mallistoissa ja väreissä. Tuotteita voi yhdistellä vapaasti. Jos esimerkiksi vain yläosan pitää olla erityisen näkyvä, voit valita alaosan eri mallistosta, tai jos tahdot laivastonsiniset housut, voit silti valita takin väriksi koboltinsinisen. MASCOT mahdollistaa yhdistelyn.