Pilottitakit

    Perinteiset pilottitakit kuuluvat myös MASCOTin valikoimaan. Pilottitakki oli alunperin Yhdysvaltojen armeijan lentäjien takki, mutta työvaateteollisuus on muokannut siitä lämpimän ja kulutuksenkestävän työtakin. MASCOTin pilottitakeissa on useita eri ominaisuuksia, joista löydät varmasti omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat.

    Monet mallit ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, minkä ansiosta pysyt kuivana ja lämpimänä tuulessa ja kevyessä sateessa. Jos tarvitset takkia, joka kestää myös kaatosateen, löydät meiltä myös täysin vedenpitävän pilottitakin. Tällaiset takit ovat myös tuulenpitäviä ja hengittäviä, eli käyttäjä ei kastu eikä palele koko pitkän työpäivänsä aikana. MASCOTin pilottitakeissa on joko tikki- tai turkisvuori, joista molemmat eristävät lämpöä tehokkaasti.

    Jotta pilottitakki toimisi täydellisesti työtakkina, on tärkeää, että se on toiminnallinen. Tämän vuoksi MASCOTin pilottitakkeihin on lisätty useita erilaisia taskuja ja D-rengas, joissa voit kuljettaa mukanasi puhelinta, henkilökorttia, avaimia, kirjoitusvälineitä ja muita tarpeellisia tavaroita. Suurimmassa osassa taskuja on vetoketju, jonka ansiosta taskun sisältö ei pääse putoamaan.

    Jos tarvitset työssäsi näkyviä työvaatteita, MASCOTilta löydät pilottitakkeja myös heijastavissa väreissä. Monissa tällaisissa malleissa on likaahylkivä Teflon®-käsittely. Se varmistaa, että takki pysyy puhtaana ja suojaa siten käyttäjäänsä pidempään.