Lyhythihaiset paidat

    Jos etsit kevät- ja kesäkuukausien ajaksi sopivaa paitaa, MASCOTin klassiset lyhythihaiset paidat tarjoavat erinomaisen käyttömukavuuden. MASCOTin valikoiman lyhythihaiset paidat sopivat niin toimihenkilöille, käsityöläisille kuin teollisuus- ja tuotantoalojen työntekijöillekin, joten löydät varmasti itsellesi sopivan mallin.

    Lyhythihaiset paidat on valmistettu eripaksuisista kankaista. Valikoimaan kuuluu sekä klassisia, löysästi istuvia että kulutuksenkestävästä materiaalista valmistettuja työpaitoja että vaaleita paitoja, jotka on valmistettu oxford- tai popliinikudoksesta. Oxford-kudos on erittäin pehmeää ja vahvaa kudosta, joka antaa paidalle hieman karkean rakenteen, kun taas popliinikudos on tiiviisti kudottua ja sileää paitakangasta. Näiden kahden paitamallin istuvuus on joko klassinen tai moderni. Klassinen istuvuus on erittäin leveä ja siksi väljä, kun taas moderni istuvuus myötäilee vartalon luonnollisia ääriviivoja ja on siten vartalonmyötäisempi. Kaikki MASCOTin lyhythihaiset paidat takaavat hyvän liikkumisvapauden, jotta käyttäjä voi liikkua vapaasti.

    MASCOTin lyhythihaiset paidat löytyvät MASCOT® CROSSOVER -mallistosta. MASCOT® CROSSOVER tarjoaa paitoja eri väreissä, joten ne soveltuvat mihin tahansa työhön ja toimialalle. Paitoja on mahdollista yhdistellä muihin MASCOTin vaatekappaleisiin, kuten saman malliston neuleisiin. Malliston lyhythihaiset paidat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niissä on laadukkaita yksityiskohtia. Tämä takaa, että paitoja voi pitää yhä uudestaan ja uudestaan.