Printti-T-paidat

    MASCOTin valikoiman printti-T-paidat soveltuvat niille, jotka kaipaavat hieman särmää tyyliinsä työpaikalla. Töihin tarkoitettujen T-paitojen ei tarvitse olla väreiltään neutraaleja. Siksi MASCOT tarjoaakin valikoiman trendikkäillä printeillä varustettuja T-paitoja, joiden avulla työvaatteisiin voi lisätä persoonallista ilmettä. T-paidat sopivat käytettäviksi myös vapaa-ajalla.

    Tyylikkäät T-paidat sopivat lämpimiin kesäpäiviin tai välikausina esimerkiksi tyylikkään lämpötakin tai collegepaidan seuraksi. MASCOT® ADVANCED -malliston printti-T-paidat vaihtelevat malleiltaan ja väriyhdistelmiltään. Värit sopivat yhteen MASCOTin muun valikoiman tuotteisiin, joten MASCOTin printti-T-paidat on helppo yhdistää muihin työvaatteisiin.

    Kaikki MASCOTin printti-T-paidat valmistetaan 100 % puuvillasta, joka on kosteutta imevää ja erittäin miellyttävää ihoa vasten. MASCOTin printti-T-paidat takaavat modernin istuvuuden, joka myötäilee vartalon muotoja puristamatta. Näin paita tuntuu erittäin miellyttävältä päällä koko päivän ajan, ja siinä on hyvä liikkua. Kaikissa T-paidoissa on myös lisäpehmuste niskasaumassa, joten saumat eivät hierrä työskenneltäessä.

    MASCOTin printti-T-paidat ovat saaneet Oeko-Tex®-merkinnän, joka takaa, etteivät tuotteet sisällä terveydelle haitallisia aineita.