Talvitakit

    Kylmien talvikuukausien lähestyessä on tärkeää pukeutua kunnolla. Talvisin sääolot vaihtelevat paljon, joten talvivaatteiden on pystyttävä pitämään niin kylmyys, sade kuin viimakin loitolla. MASCOTin laajan valikoiman laadukkaat talvitakit ovat käytännöllisiä ja kulutuksenkestäviä. MASCOTin talvitakit suojaavat parhaalla mahdollisella tavalla tuulelta ja sään vaikutuksilta, ja useat talvitakkimallit on hyväksytty sekä kylmyydeltä suojaamista koskevan EN 342 -standardin että sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti. MASCOTin talvitakit sopivat käytettäviksi millä tahansa toimialalla, sillä niiden värivalikoima on erittäin suuri. Jos työpaikalla on ratkaisevaa pysyä näkyvissä ja turvassa, valikoimassa on myös erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistettuja ja monisuojaavia talvitakkeja.

    MASCOTin talvitakit vaihtelevat malleiltaan ja valmistusmateriaaleiltaan. Takit on varustettu kaikilla käytännöllisillä ja tilavilla taskuilla, joita tarvitset käden ulottuvilla pidettävien tavaroiden säilyttämiseen. MASCOTin talvitakit valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista, jotta ne olisivat sekä hengittäviä, tuulenpitäviä että vettähylkiviä. Useimmat takeista valmistetaan lisäksi MASCOTin MASCOTEX®-materiaalista, ja niissä olevat teipatut saumat tekevät takeista 100 % vedenpitäviä. MASCOTin talvitakit valmistetaan parhaista materiaaleista, jotta takit olisivat eristäviä ja lämpimiä. Jotkut talvitakit on varustettu tikkakangas-, turkis- tai fleecevuorilla. Talvitakkeja on saatavilla myös CLIMASCOT®-vuorilla, joka on kevyttä, eristävää ja hengittävää materiaalia. Mikäli teet fyysisesti raskasta työtä kylmissä oloissa, sinun kannattaa valita CLIMASCOT®--vuorilla varustettu talvitakki, jotta liiallinen lämpö pääsee haihtumaan ja voit ehkäistä kastumisen ja vilustumisen.

    Jos haluat takin erinomaisella liikkumisen vapaudella, etsi sopiva talvitakki MASCOT® ADVANCED -mallistosta. Malliston erilaiset talvitakit valmistetaan neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka venyy kaikkiin suuntiin eikä kiristä tai hierrä työskenneltäessä.