Työumpihaalarit

    Jos tarvitset työvaatteita, jotka suojaavat sekä lialta että kylmältä, MASCOT auttaa sinua löytämään sellaiset. Meillä on laaja valikoima kulutuksenkestäviä ja toiminnallisia työhaalareita, jotka sopivat moniin eri työtilanteisiin. MASCOTin työhaalarit suojaavat käyttäjäänsä päästä varpaisiin, eikä iho pääse niiden alta näkymään edes työskenneltäessä eteenpäin kumartuneena. Työskenteletpä sitten sisällä tai ulkona, löydät MASCOTilta varmasti tarpeisiisi sopivan kokohaalarin.

    Haalareita moneen eri työhön

    MASCOTin valikoimassa on paljon erilaisia työhaalareita moniin eri työtehtäviin ja toimialoille. Meiltä löydät ohuet umpihaalarit, talviumpipuvut ja näkyvät huomiohaalarit. Valikoimaamme kuuluu myös monisuojaava kokohaalari, joka on sekä antistaattinen, hapolta suojaava että palosuojattu. Jos tarvitset kokohaalaria, jossa pysyt lämpimänä ja kuivana, valitse tuulen- ja vedenpitävä talvihaalari. Valikoimassa on myös työhaalareita, jotka on valmistettu erityisesti lämpimiin olosuhteisiin sopivasta kevyestä materiaalista.

    Toiminnallisuutta kaikkiin työtilanteisiin

    MASCOTin työhaalarit ovat erittäin käytännöllisiä. Niissä on erilaisia yksityiskohtia ja toimintoja, minkä ansiosta jokainen käyttäjä löytää varmasti tarpeisiinsa sopivan haalarin. Työhaalareissa on muun muassa monia käytännöllisiä taskuja, kuten rintataskuja, etutaskuja, povitaskuja ja reisitaskuja työkalujen ja henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämistä varten. Meiltä saat myös polvitaskuilla varustetut työhaalarit, joihin voit laittaa polvia suojaavat pehmusteet polvi-istunnassa työskentelyä varten.