Naisten puserot

    Jos kaipaat lämmintä paitaa töihin tai hyvännäköistä neuletta vapaa-ajalle, tutustu MASCOTin valikoimaan. MASCOTin naisten puserot sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Niitä voi käyttää T-paidan päällä keväällä ja syksyllä tai viileinä työpäivinä. MASCOTin naisten puseroissa on monenlaisia toiminnallisia yksityiskohtia. Malleja ja värejä on useita.

    Toiminnalliset puserot

    MASCOT in naisten puserovalikoimassa on erilaisia college- ja fleecepuseroita, neuleita ja huppareita. Joissain malleissa on vetoketju. Värejä riittää klassisista trendikkäisiin. MASCOTin naisten puseroiden yksityiskohtia ovat esimerkiksi vetoketjulliset etutaskut, hihansuiden ja helman kuminauhat sekä sisäpuolen tuulilista. Jos työvaatteesi on voitava pestä teollisesti, valitse ProWash®-testattu MASCOT-pusero. MASCOT® ProWash® -tuotteet voi pestä teollisesti jopa 75 asteessa

    Yhdistä muihin mallistoihin

    MASCOT in naisten puserot sopivat yhteen sekä saman että muiden mallistojen tuotteiden kanssa. Kaikkia MASCOT-tuotteita voi yhdistellä yli mallistorajojen, ja puserovalikoima kattaa kaikenlaisiin työtehtäviin ja tyyleihin sopivia malleja.