Talvihousut

    Kylmän vuodenajan lähestyessä ulkona työskentelevien työvaatteille asetetaan muita vaatimuksia lämpimänä pysymisen varmistamiseksi. MASCOTin valikoiman laadukkaat, käytännölliset ja kulutuksenkestävät talvihousut suojaavat pakkaselta. Housut on valmistettu hengittävistä, tuulen- ja vedenpitävistä materiaaleista, joten käyttäjä pysyy lämpimänä ja kuivana koko työpäivän ajan.

    MASCOTin talvihousut eroavat malleiltaan sekä toiminnoiltaan että yksityiskohdiltaan. Valikoiman talvihousut on varustettu muun muassa säädettävillä polvi- ja etutaskuilla. Saatavilla on myös housuja, joiden vasaralenkit ja mittataskut ovat samanlaisia kuin tavallisissa työhousuissa. Niiden avulla voit pitää työkalusi käden ulottuvilla ja suorittaa työtehtäväsi tavalliseen tapaan. Talvihousuissa on pidennetty selkäkappale, joka sekä lämmittää että tukee lantiota erilaisissa työskentelyolosuhteissa. Työskentelitpä sitten seisten, polvillasi tai istualtaan, kehosi pysyy lämpimänä. Talvihousuja on saatavilla irrotettavilla olkaimilla. Valikoimaan kuuluu myös talvihousut, joissa on tuulisuojalla varustettu erittäin pitkä vetoketju säärien ulkosivulla, joten lahkeet saa helposti saappaiden päälle. Jotkin talvihousut on varustettu heijastintehosteilla, joiden ansiosta käyttäjä pysyy näkyvänä ympäristölleen pimeään talviaikaan.

    MASCOTin talvihousut voivat sisältää ulkopinnassaan myös MASCOTin itse kehittämää MASCOTEX®-materiaalia, jonka hengittävyys ja tuulenpitävyys pitää sateen ja kosteuden loitolla. Jos työssäsi vaaditaan erityistä turvallisuutta tai näkyvyyttä, valitse silloin MASCOTin monisuojaavat tai fluoresoivista materiaaleista valmistetut talvihousut. Valittavana on talvihousut, jotka on hyväksytty sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti. Näin voit suojautua parhaiten sateelta ja samalla päästä eroon liiallisesta lämmöstä, jolloin vältyt kastumisen ja vilustumisen. Voit myös valita eristävästi suojaavat housut, jotka on sertifioitu kylmyydeltä suojaamista koskevan EN 342 -standardin mukaisesti ja jotka soveltuvat siksi kylmän loitolla pitämiseen kaikissa sääoloissa.