Kuoritakit

    Kuoritakit ovat juuri oikea valinta niille, jotka työskentelevät ulkona ja haluavat pysyä lämpiminä ja kuivina. Tälle takkityypille on luonteenomaista, ettei siinä ole paksua eristävää vuoria, vaan on sitä vastoin kevyt sekä veden- ja tuulenpitävä. MASCOTin kattavan valikoiman kevyet ja ohuet kuoritakit tarjoavat erinomaista suojaa sään vaikutuksilta ympäri vuoden. MASCOTin kuoritakit sopivat ihanteellisesti työvaatteiden eristävien kerrosten ulkokerrokseksi, kun haluat pysyä lämpimänä ja kuivana kylmään vuodenaikaan. Niitä voidaan käyttää myös erikseen lämpimämpinä aikoina.

    Useita eri toimintoja

    MASCOTin laajan valikoiman kuoritakit ovat kevyitä ja joustavia. Valikoimaan kuuluu muun muassa joustavasta materiaalista valmistettuja kuoritakkeja, jotka joustavat kaikkiin suuntiin ja tarjoavat erinomaisen liikkumisen vapauden. Jos työssäsi edellytetään erityistä näkyvyyttä ja turvallisuutta, valikoimassa on myös erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistettuja kuoritakkeja, jotka on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Kaikki MASCOTin kuoritakit on varustettu monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla. Jotkut kuoritakit sisältävät muun muassa tuuletusaukot kainaloissa ja/tai säädettävän hupun ja kauluksen, joilla voidaan suojata kasvojaan kylmältä ja viimalta. Kuoritakeissa on myös erilaisia vetoketjullisia taskuja, joissa voi säilyttää turvallisesti esim. työkaluja, matkapuhelinta ja avaimia. MASCOTin kuoritakit ovat sekä hengittäviä että tuulen- ja vedenpitäviä, ja niissä on teipatut saumat. Useimmat takit on hyväksytty sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti suojatakseen käyttäjäänsä optimaalisesti.

    Pukeudu kerroksittain

    Kylmällä ilmalla ulkona työskenneltäessä on tärkeää pukeutua oikeiden kerroksien mukaisesti lämpimänä ja kuivana pysymiseksi. MASCOTin kuoritakit toimivat erityisen hyvin työvaatteiden ulkokerroksena, koska ne pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jos kylmyys kuitenkin yllättää purevuudellaan, kuoritakin alle kannattaa lisätä esimerkiksi fleecetakki, lämpötakki tai pusero.