Antistaattisilla ominaisuuksilla

  Jos työskentelet teollisuudessa tai teet sähköteknisiä asennuksia tai huoltotöitä, on tärkeää, että suojaat itsesi staattiselta sähköltä ja sähköstaattisilta purkauksilta käyttämällä antistaattisia työvaatteita. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä oman turvallisuutesi kannalta, minkä lisäksi ne suojaavat myös laitteita, tuotteita ja koneita, jotka ovat erityisen herkkiä staattiselle sähkölle.

  EN 1149-3/5

  Sähköstaattisilta purkauksilta testatusti suojaavat työvaatteet

  MASCOTin valikoimasta löydät antistaattisia työvaatteita ja suojavaatteita, jotka on sertifioitu standardien EN 1149-3 ja EN 1149-5 vaatimusten mukaan. Tällainen suojavaatetus on testattu purkamaan kankaan pinnan sähköstaattinen varaus johtamalla se ilmaan eikä vaatteen käyttäjään. Tämä tarkoittaa, että antistaattiset työvaatteet suojaavat käyttäjäänsä esimerkiksi pölyn ja kitkan aiheuttamalta staattiselta sähköltä. Jos haluat suojautua staattiselta sähköltä mahdollisimman tehokkaasti, täydennä antistaattisia työvaatteita MASCOTin ESD-hyväksytyillä turvajalkineilla. Valikoimassamme on useita ESD-vaatimukset täyttäviä turvajalkineita ja -saappaita.

  Laaja valikoima sertifioituja tuotteita

  Antistaattisten työvaatteiden valikoimaan kuuluu muun muassa avosuojia, kokohaalareita, työhousuja ja erilaisia yläosia. Riippumatta siitä, edellyttääkö työsi heijastimilla varustettuja fluoresoivia suojavaatteita vai pärjäätkö vähemmällä näkyvyydellä, löydät MASCOTilta laajan valikoiman antistaattisia työvaatteita ja suojavaatteita. Niiden mukavuus, istuvuus ja toiminnallisuus ovat tietenkin tuttua MASCOT-laatua. Sertifiointi määrittää ainoastaan sähköstaattiselta varaukselta suojaavien materiaalien ja mallien vaatimukset.