Naisten shortsit

  MASCOTin naisten shortsit istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Shortseja tarvitaan kesähelteellä sekä kuumissa työympäristöissä – esimerkiksi tuotannossa, teollisuudessa ja varastoissa. MASCOT tarjoaa naisille shortseja useissa eri väreissä. Osa naisten shortseista on testattu EN ISO 15797 -standardin mukaisesti eli ne kestävät teollisen pesun.

  Materiaalit ja yksityiskohdat

  MASCOTin naisten shortsit valmistetaan erittäin kestävästä ja vettähylkivästä joustomateriaalista. Kangas joustaa neljään suuntaan ja tuntuu siksi erityisen mukavalta. Kun vielä taskutkin on ommeltu osaksi shortseja, vaatetta tuskin edes tuntee iholla. ULTIMATE STRETCH kangas on myös erittäin kestävää ja vettä hylkivää.

  MASCOTin naisten shortseissa on monenlaisia taskuja esimerkiksi puhelimelle, työkaluille ja henkilökortille. Lisäksi niissä on mittatasku, jonka CORDURA®-vahvike tekee taskusta kestävän ja pidentää shortsien käyttöikää.

  Kaksi eri istuvuutta naisille

  Vaatteiden istuvuus on meille tärkeää, koska se vaikuttaa paljon käyttömukavuuteen. Siksi mallistomme naisten shortseista on tarjolla kaksi eri istuvuutta: DIAMOND ja PEARL. Valinta niiden välillä riippuu vyötärön- ja lantionympäryksen erosta.