Huomiohousut

  Mikäli työskentelet vaarallisissa paikoissa, joissa vaaditaan näkyvyyttä ja turvallisuutta, sinun on tärkeää pukeutua oikein. Tässä asiassa MASCOT voi auttaa sinua. MASCOTin kattavan valikoiman huomiohousut suojaavat sinua tekemällä sinusta erityisen näkyvän työskentelyn lomassa. MASCOTin huomiohousut valmistetaan fluoresoivasta materiaalista, joka varmistaa näkyvyyden päivänvalossa.

  MASCOTin huomiohousut vaihtelevat malleiltaan. Valikoimaan kuuluu muun muassa työ-, talvi-, sade- ja päällyshousuja sekä CORDURA®-materiaalista valmistetuilla polvi- ja/tai riipputaskuilla varustettuja housuja. Näin voit löytää helposti omiin tarpeisiisi sopivat housut huolimatta siitä, millaisissa työtehtävissä tai mihin vuodenaikaan housuja aiot käyttää.

  MASCOTin huomiohousut on varustettu erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla, jotka sujuvoittavat työpäivää. Housuissa on muun muassa käytännöllisiä työkalutaskuja, joissa voit säilyttää kaikkia eniten tarvitsemiasi työkaluja aina käden ulottuvilla. Valikoiman huomiohousut on varustettu esimerkiksi polvitaskuilla, puhelintaskun sisältävällä reisitaskulla, riipputaskuilla, magneetilla suljettavilla taskuilla sekä säädettävillä vasaralenkeillä. MASCOTin huomiohousut ovat saatavilla kaikissa kolmessa hi-vis-ryhmän värissä: punainen, keltainen ja oranssi. Jotkin huomiohousut ovat kontrastiväriset, joten voit valita vapaasti omaan työhösi sopivan väriyhdistelmän.

  EN ISO 20471

  EN ISO 20471

  Kaikki MASCOTin fluoresoivasta materiaalista valmistetut housut on sertifioitu kansainvälisen näkyvyyttä ja turvallisuutta koskevan EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. MASCOTin fluoresoivat työvaatteet on jaettu kolmeen suojausluokkaan (1, 2 ja 3). Parhaan mahdollisen näkyvyyden ja turvallisuuden saat pukeutumalla luokan 3 mukaan sertifioituihin työvaatteisiin. Tämän turvaluokan voi saavuttaa kahdella tavalla: Joko valitsemalla yksittäisen luokan 3 mukaisen vaatekappaleen tai yhdistämällä useampia vaatekappaleita, jotka yhdessä muodostavat luokan 3 mukaisen sertifioinnin.