Naisten työvaatteet

  Työvaatteita ei tehdä ainoastaan miehille. MASCOTin valikoimassa on runsaasti laadukkaita, istuvia ja mukavia työvaatteita myös naisille – koska me tiedämme, että oikeat leikkaukset parantavat käyttömukavuutta huomattavasti.

  Täydellistä istuvuutta ja liikkumisen vapautta

  Käsityöaloilla, teollisuudessa ja rakennuksilla työskentelevien naisten voi olla vaikea löytää hyvin istuvia työvaatteita. Istuvuus vaikuttaa merkittävästi työvaatteen toimivuuteen. Esimerkiksi liian leveä takki rajoittaa liikkumista ja tuntuu epämukavalta. Koska MASCOT-malliston naisten työvaatteet on suunniteltu mukailemaan naisvartalon muotoja, ne tuntuvat mukavilta ja niissä on helppo liikkua koko päivä.

  ShortsitHousutHameACCELERATE

  Laadukkaita työvaatteita – myös naisille

  MASCOTissa laatu on aina ykkössijalla. Siksi kaikki työvaatteemme, myös naisten työvaatteet, valmistetaan hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Esimerkkejä näistä ovat COOLMAX®, TENCEL® ja CORDURA®. MASCOT-malliston naisten työvaatteet ovat takuulla kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikki tuotteemme ovat Tested to Work. Käytännössä tämä tarkoittaa, että niiden laatua on valvottu ja niitä on testattu sekä laboratoriossa että käyttäjien päällä. Tämä koskee myös naisten työvaatteita.

  Tule tutustumaan MASCOT-malliston naisten työvaatteisiin: työhousuihin, talvitakkeihin, softshell- ja fleecetakkeihin sekä moniin muihin tuotteisiin.

  Nainen - Merkkiä

  Kaksi eri istuvuutta

  MASCOT-malliston naisten housuista, shortseista ja puolihameista on tarjolla kaksi eri istuvuutta: DIAMOND ja PEARL. Valinta eri mallisille vartaloille suunniteltujen mallien välillä riippuu vyötärön- ja lantionympäryksen erosta. PEARL on suunniteltu naisille, joiden vyötärö- ja lantiomitoissa ei ole suurta eroa. DIAMOND on puolestaan tarkoitettu naisille, joiden vyötärö- ja lantiomitoissa on eroa yli 20 cm.