Suojavaatetus

    Hyvä turvallisuus, käytännölliset toiminnot ja poikkeuksellinen käyttömukavuus ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat parhaiten MASCOTin monisuojaavien työvaatteiden valikoimaa. Tarvitsetpa sitten huomiovärisiä tai tavallisia työvaatteita, löydät MASCOTin laajasta valikoimasta sertifioidut monisuojaavat työvaatteet juuri oman alasi tarpeisiin.

    Uusimpien standardien mukaan testatut ja sertifioidut suojavaatteet

    Kaikki MASCOTin työ- ja suojavaatteet noudattavat tunnuslausetta ”Tested to work”. Kaikki tuotteet on testattu läpikotaisin aina kankaan kestävyydestä taskujen toimintoihin käyttäjien turvallisuuden takaamiseksi. Jos työympäristösi edellyttää aivan erityistä suojautumista, tutustu MASCOTin monisuojaavien työvaatteiden valikoimaan ja niiden moniin sertifiointeihin. Monisuojaaviin vaatteisiin kuuluu muun muassa kokohaalareita, avosuojia, työhousuja ja takkeja, jotka on kaikki suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä esimerkiksi hitsauskipinöiltä, sähköisiltä valokaarilta, staattiselta sähköltä, kuumuudelta, liekeiltä ja nestemäisiltä kemikaaleilta. Etsi oman alasi tärkeiden sertifiointien mukaisia tuotteita, kun hankit monisuojaavia työvaatteita. Monet MASCOTin monisuojaavat työvaatteet on sertifioitu useamman kuin yhden standardin puitteissa. Siksi ne suojaavat käyttäjäänsä monilta mahdollisilta vaaroilta, joita työympäristössä saattaa piillä.

    Turvallisuutta mukavuudesta tinkimättä

    Jos työturvallisuutesi edellyttää näkyvyyttä, etsi suojavaatetusta valitessasi huomiovärisiä fluoresoivia suojavaatteita, joilla on EN ISO 20471 -sertifiointi. Niissä voit sekä suojautua kuumuudelta, liekeiltä ja kemikaaleilta että saada parhaan mahdollisen näkyvyyden. Vaikka käytätkin monisuojaavia työvaatteita, sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, tyylistä tai toiminnoista. Monisuojaavat työvaatteet istuvat hyvin, ja niissä on monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja taskuja. Jos haluat olla täysin suojattu, muista täydentää monisuojaavia työvaatteita antistaattisilla ja paloa hidastavilla toiminnallisilla alusasuilla, joiden ansiosta turvallisuutesi on taattu kokonaisvaltaisesti.