Jalkineet

  MASCOTin työjalkinemallisto on yksi alan suurimmista. Se kattaa niin tukevat turvajalkineet kuin kengät ilman suojaavia ominaisuuksia. Ääriolosuhteissa työskenneltäessä työjalkineiden on ehdottomasti täytettävä tiukat turvallisuusvaatimukset ja tunnuttava mukavilta jalassa. MASCOTin mallistossa on runsaasti perinteisiä turvakenkiä ja -saappaita, innovatiivisista materiaaleista valmistettuja nykyaikaisia turvajalkineita sekä kenkiä, joissa ei ole turvaominaisuuksia.

  Tiukat turvallisuusvaatimukset

  Jos jalkasi ovat työpäivän aikana vaarassa altistua korkeille lämpötiloille, kemikaaleille tai paineelle tai jos niiden päälle saattaa pudota jotain, löydät työhösi sopivat turvajalkineet MASCOTin kattavasta mallistosta. MASCOT-turvajalkineet on aina sertifioitu EN ISO 20345 -standardin mukaisesti. Se takaa, että ne täyttävät markkinoiden tiukimmat työjalkineille asetetut turvallisuusvaatimukset. Valikoimassamme on luokkien S3 ja S1P turvajalkineita. Molemmissa on muun muassa naulasuojat, varvassuojat sekä öljyä ja bensiiniä hylkivät pohjat. Ne ovat antistaattisia ja hengittäviä ja ehkäisevät liukastumisia. Luokan S3 työjalkineet hylkivät lisäksi vettä. MASCOTin turvajalkinemallistossa on sopivia vaihtoehtoja niin rakennusalalle, käsityöammatteihin, teollisuuteen kuin vaativampiinkin ympäristöihin.

  Innovatiivisia materiaaleja

  Innowacje mają kluczowe znaczenie przy projektowaniu przez nas obuwia roboczego. Produkty MASCOT gwarantują zgodność z najnowszymi i najlepszymi trendami na rynku, zarówno w zakresie materiałów, jak i funkcjonalności. Jeśli ważne jest dla Ciebie szybkie i proste wiązanie butów, wybierz model wyposażony w BOA® Fit System – wytrzymały i precyzyjny układ zapinania za pomocą pokrętła. Jeżeli szukasz obuwia roboczego, które będzie wyjątkowo skutecznie amortyzować uderzenia, charakteryzować się szczególnie niską wagą lub dużą elastycznością, w naszych kolekcjach znajdziesz odpowiadające tym wymogom modele z innowacyjnych materiałów, np. z podeszwą z tworzywa ETPU, kompozytowymi podnoskami i ochroną antyprzebiciową z materiału tekstylnego. Dzięki tym elementom nasze buty robocze są tak funkcjonalne i wygodne, jak tylko to możliwe.

  Työjalkineita moneen eri työhön

  MASCOTin mallistossa on työjalkineita myös niille, joiden kengissä ei tarvita suojaavia ominaisuuksia. Ne sopivat kaikkiin sellaisiin tehtäviin, joissa pärjää tavallisilla tennareilla. Vaikka turvaominaisuudet puuttuvat, kengät ovat yhtä laadukkaita, istuvia ja hyvännäköisiä kuin muutkin MASCOTin työjalkineet. Lisäksi ne tuovat työntekijöiden ulkoasuun yhtenäistä ilmettä yli osastorajojen.