S3 Jalkineet

  S3-luokan kenkiä ja saappaita on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina, eri leveyksillä ja väreissä sekä naisten malleina. Voit valita makusi mukaan kengät, joissa on perinteinen nauhakiinnitys tai innovatiivinen Boa®-kiinnitysjärjestelmä, sillä S3-luokan mallistosta löytyy molempia.

  S3-turvaluokka

  Parasta suojaa jaloillesi

  Iso osa MASCOTin turvajalkineista kuuluu S3-suojausluokkaan. S3-suojausluokan turvajalkineet suojaavat jalkojasi parhaalla mahdollisella tavalla, minkä lisäksi ne ovat erittäin mukavat. Kaikilla S3-luokan turvajalkineilla ja -saappailla on standardin EN ISO 20345: 2011 mukainen sertifiointi. Monien muiden turvallisuusominaisuuksien lisäksi S3-luokan jalkineissa on naulasuoja, joka estää teräviä esineitä tunkeutumasta pohjan läpi, sekä varvassuoja, joka suojaa varpaita putoavilta painavilta esineiltä ja iskuilta. S1P-luokan turvajalkineiden tavoin S3-luokan jalkineet ovat öljyä ja bensiiniä hylkiviä sekä liukastumista estäviä, antistaattisia ja hengittäviä. Eli toisin sanoen täydellisen turvallisia.

  Alumiinivarvassuoja - Merkkiä

  Vettähylkivät jalkineet märkiin ympäristöihin

  S1P- ja S3-suojausluokat eroavat toisistaan siinä, että S3-luokan jalkineet ovat vettähylkiviä. Ne sopivat siksi erinomaisesti ulkotyöhön sekä tilanteisiin, joissa tarvitaan erityisen tukevia jalkineita, jotka kestävät niin sateen kuin lumenkin. Suojausluokkaan kuuluu muun muassa teollisuuskäyttöön suunniteltuja erittäin tukevia ja kulutuksenkestäviä jalkineita. S3-suojausluokan jalkineet soveltuvat erinomaisesti myös urakoitsijoille ja raskaaseen rakennustyöhön kuten muuraukseen ja putkitöihin. Jos kaipaat kevyempiä kangaskenkiä tai sandaaleja, tutustu S1P-turvajalkineiden valikoimaan.