EN ISO 20345

    Turvajalkineet ja -saappaat ovat ratkaiseva osa työvaatteita sen varmistamiseksi, että työpäivä päättyy hyvin, vaikka sen aikana sattuisikin onnettomuuksia. MASCOTin standardin EN ISO 20345: 2011 mukaisesti sertifioidut turvajalkineet suojaavat jalkojasi, jos liukastut, jos jotain painavaa tippuu varpaillesi tai jos astut terävään esineeseen.

    EN ISO 20345: 2011

    EN ISO 20345: 2011 -sertifioidut turvajalkineet ja -saappaat ovat liukastumista estäviä (SRC) ja niillä on ergonominen istuvuus. MASCOTin turvajalkineet on sertifioitu suojauksen tasolle vaatimuksia asettavien turvaluokitusten S1P ja S3 mukaan. Turvaluokitukset S1P ja S3 kattavat täysin turvalliset turvajalkineet, -saappaat ja -sandaalit, mikä tarkoittaa, että kenkien ja saappaiden välipohja ja kärkivahvike on suunniteltu henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvoja turvajalkineita. Turvaluokituksen S3 jalkineet ovat lisäksi vettähylkiviä ja kestävät jopa 300 °C asteen (HRO) kuumuutta.

    Turva- ja työjalkineiden turvaluokitukset

    Turvajalkineet jaetaan eri luokkiin – esimerkiksi S1P tai S3 – niiden tarjoamasta suojasta riippuen. Täällä kerromme lyhyesti, mitä kukin turvaluokka sisältää. Näet luokkien kuvaukset napsauttamalla niitä.

      S1P
    S3
    Hyväksytty standardin EN ISO 20345:2011 mukaan
    Naulasuoja
    Varvassuoja
    Pitävä pohja
    Öljyn- ja bensiininkestävä pohja
    Iskunvaimennus
    Antistaattinen
    Hengittävä
    Vettä hylkivä normin mukaisesti
     

    Kaikkien MASCOTIN® JALKINEIDEN mukavuus on huippuluokkaa. MASCOTin laajasta tuotevalikoimasta löytyy turvajalkineita useille eri toimialoille, ja niissä on paljon muitakin ominaisuuksia kuin mukavuus. Tästä syystä olemme jakaneet jalkineemme eri turvaluokkiin sen mukaisesti, millaisia yhteisiä ominaisuuksia eri jalkineilla on. Turvaluokat on lueteltu alla kattavimmasta suppeimpaan.