Rakennusala

  Hyvä näkyvyys on rakennusalalla erityisen tärkeää. MASCOTin valikoimassa on runsaasti työvaatteita rakennusalan työntekijöille ja yrittäjille sekä muille rakennusalaa lähellä oleville toimialoille.

  UrakoitsijaTietyöläinenMuurari

  Näkyvyydestä ja turvallisuudesta on erityisen tärkeää huolehtia esimerkiksi suurilla rakennus-, tie- ja ratatyömailla. MASCOTin valikoimassa on runsaasti huomiovaatteita, joihin pukeutuneena töitä voi tehdä turvallisin mielin. Suojavaatteilla on EN ISO 20471 -hyväksyntä.

  MASCOT käyttää vaatteissa kolmea fluoresoivaa perusväriä: keltainen hi-vis (värinumero 17), oranssi hi-vis (värinumero 14) ja punainen hi-vis (värinumero 222). Valitse niistä omaan työnkuvaasi tai omalle toimialallesi sopiva vaihtoehto. Useimmissa tuotteissa on likaantumiselle ja kulumiselle altteimmissa kohdissa tummaa kontrastiväriä (esimerkiksi tummaa laivastonsinistä, tummaa antrasiittia tai sammaleenvihreää). Monissa MASCOTin suojavaatteissa on lisäksi likaa hylkivä pintakäsittely. Se estää työvaatteiden itsevalaisevien alueiden likaantumisen ja takaa hyvän näkyvyyden pitkäksi aikaa.

  Kolme suojausluokkaa

  Näkyvyydelle asetetut vaatimukset vaihtelevat toimialan ja työympäristön mukaan. Suojausluokkia on siksi kolme. Luokan 3 tuotteet tarjoavat parhaan suojan. Suojausluokka määräytyy heijastinten ja fluoresoivan materiaalin peittämän alan perusteella. Mitä suurempi ala, sitä korkeampi suojausluokka. Luokittelu auttaa löytämään omiin rakennusalan töihin sopivat työvaatteet.

  Turvajalkineet

  Myös jalkineiden turvallisuus on rakennusalan töissä ehdottoman tärkeää. MASCOTin valikoimassa on monenlaisia turvajalkineita, joiden yksityiskohdat vastaavat rakennusalalla työskentelevien tarpeita.