Työvaatteet urakoitsijoille

    Urakoitsijan työtehtävät voivat olla hyvin monenlaisia riippuen siitä, onko urakoinnissa kyse esimerkiksi kaivuu-, viemäröinti- vai rakennustöistä. Rakennustyömailla suojavaatteisiin on pukeuduttava vuorokauden ympäri. MASCOTin suojavaatteet urakoitsijoille ovat silloin oikea valinta. Mallistossa on runsaasti huomiokankaista ommeltuja housuja, avosuojia, puseroita ja takkeja, joissa kaikissa on sopivia ominaisuuksia ja yksityiskohtia.

    Huomiovaatteet ULTIMATE STRETCH kankaasta

    Kaipaatko täydellistä liikkumisen vapautta? MASCOT® ACCELERATE SAFE sisältää huomiovaatteita ULTIMATE STRETCH kankaasta, joka tuntuu töissä erityisen mukavalta. Vinot ja epäsymmetriset yksityiskohdat tuovat malliston työvaatteisiin modernia ja sporttista ilmettä. Nämä urakoitsijoiden työvaatteet sopivatkin niille, jotka arvostavat työvaatteissaan heti toiminnallisuuden ja turvallisuuden jälkeen upeaa ulkoasua.

    Vaatteet kylmiin ja kuumiin kuukausiin

    Osa työtehtävistä edellyttää suojavaatteita vuodenajasta ja säätilasta riippumatta. Jäykät ja kömpelöt suojavaatteet eivät silloin kelpaa, vaan niiden tilalle on saatava mukavalta tuntuvia vaihtoehtoja. MASCOTin suojavaatteet urakoitsijoille myötäilevät vartalon liikkeitä, ovat muutenkin istuvuudeltaan nykyaikaisia ja takaavat liikkumisen vapauden. Kesällä turvallisuutta ja näkyvyyttä tuo huomioshortsien ja lyhythihaisen huomiopaidan yhdistelmä. Kylmiin kuukausiin on tarjolla erilaisiin työtehtäviin sopivia housuja, puseroita, collegepaitoja ja talvitakkeja.