Kevyt teollisuus ja kuljetusala

  MASCOTin mallistossa on runsaasti kevyen teollisuuden ja kuljetuksen toimialoille sopivia työvaatteita ja -jalkineita. Ne soveltuvat esimerkiksi kuljettajille, asentajille, varastotyöntekijöille ja tuotannossa työskenteleville. Näitä työvaatteita yhdistävät yksinkertaisten ja nerokkaiden yksityiskohtien tuoma toiminnallisuus, kulutuksenkestävyys ja optimaalinen suojauskyky.

  VarastotyöntekijäTrukinkuljettajaKuljettaja

  Kevyen teollisuuden ja kuljetuksen toimialoille suunnatuissa työvaatteissa on tavallista vähemmän taskuja ja muita yksityiskohtia. Taskuja ei tarvita työkalujen kantamiseen, ja lisäksi taskut ja niissä olevat esineet saattaisivat tarttua kiinni esimerkiksi koneisiin. Monet näistä työvaatteista on valmistettu kevyistä ja ohuista kankaista. Ne tuntuvat mukavilta lämpimissä työympäristöissä – esimerkiksi suurten teollisuuskoneiden lähellä tai varastossa.

  MASCOTin tuotantoyrityksille suunnatuissa tuotteissa on piilotetut napit ja vetoketjut, jotka eivät pääse naarmuttamaan ympäristöä.

  Kulutuksenkestävät työvaatteet

  Kevyen teollisuuden ja kuljetuksen toimialoille suunnatut tuotteet valmistetaan kulutuksenkestävistä materiaaleista. Ne pysyvät pitkään hyvässä kunnossa ahkerasta käytöstä ja toistuvista pesuista huolimatta. Tämä koskee sekä joustavasta kankaasta ja tvillistä valmistettuja työhousuja että housuja, joissa tvillikangas on tietyissä kohdissa korvattu joustavalla kankaalla. Osa tämän segmentin tuotteista kestää teollisen pesun.

  Työkengät (ilman turvaluokituksia)

  Jalkineet kannattaa valita työolosuhteiden mukaan. Siksi mallistossamme on myös kevyen teollisuuden ja kuljetuksen toimialoille suunnattuja jalkineita. Tarjolla on turvallisia ja mukavan tuntuisia sandaaleita, kenkiä, saappaita, puukenkiä ja PU-/kumisaappaita. Jalkineissa on myös muita ominaisuuksia. Voit valita esimerkiksi vettähylkivät, iskunkestävät, luistamattomat tai ESD-hyväksytyt kengät.