Raskas teollisuus

  Hitsaajan, sepän ja koneenkäyttäjän töissä edellytetään erityisiä käyttäjän turvallisuuden takaavia työvaatteita. MASCOTilla on kattava valikoima työvaatteita ja -jalkineita raskaan teollisuuden töihin.

  SeppäHitsaajaOperaattori

  Turvallisuus, kulutuksenkestävyys ja käyttömukavuus ovat raskaan teollisuuden työvaatteissa erityisen tärkeitä tekijöitä. Taskujen ja muiden yksityiskohtien määrä on tälle toimialalle suunnatuissa työvaatteissa yleensä vähäinen, koska taskujen ei haluta tarttuvan kiinni koneisiin. Lisäksi työvaatteita leimaavat kevyet kankaat, jotka tuntuvat mukavilta sisällä lämpimissä olosuhteissa ja suurten teollisuuskoneiden äärellä. MASCOT käyttää raskaaseen teollisuuteen suunnatuissa työvaatteissa useita erilaisia kangastyyppejä. Niissä kaikissa on tiettyjä juuri tälle toimialalle sopivia ominaisuuksia. Tarjolla on puhdasta puuvillaa, hyvännäköistä karheaa kangasta ja perinteistä tvillineulosta. Suuri osa raskaaseen teollisuuteen suunnatuista työvaatteista kestää teollisen pesun.

  EN ISO 11611

  Osa MASCOTin työvaatteista on sertifioitu EN 11611 -standardin mukaisesti. Nämä työvaatteet suojaavat käyttäjää lyhytkestoisissa hitsaustöissä ja muissa vastaavan riskin töissä. EN ISO 11611 -sertifioidut suojavaatteet suojaavat kipinöiltä sekä lyhytkestoiselta kosketukselta tulen kanssa. Jos hitsatessa syntyy suurempia kipinöitä, myös pää, kädet ja vaatteiden etumus pitää suojata.

  Turvakengät

  MASCOT tarjoaa raskaan teollisuuden töihin myös turvajalkineita. Näiden turvajalkineiden ja -saappaiden pohjamateriaali on kehitetty vaativiin ympäristöihin, ja se kestää jopa 300 asteen kontaktikuumuuden.