Corporate wear

  MASCOTin tyylikkäät ja edustavat corporate wear -tuotteet on suunnattu palvelualoille ja muille asiakkaiden kanssa tekemisissä oleville työntekijöille. Ne luovat tyylikkään, edustavan ja ammattimaisen vaikutelman – käyttömukavuudesta tinkimättä.

  Tuotteet ovat kevyitä, virallisia ja kulutuksenkestäviä. Ne on kehitetty pysymään edustavan näköisinä koko pitkän päivän, eivätkä ne siis rypisty parin tunnin käytössä.

  Edustava yritysimago vaatteiden avulla

  MASCOTin corporate wear -tuotteet sopivat työntekijöille, joiden päivät kuluvat toimistossa, myymälässä tai palvelutiskillä. Valikoimassa on joka suuntaan joustavasta kankaasta ommeltuja housuja ja puolihameita, runsaasti merinovillaa sisältäviä tyylikkäitä neuleita sekä väreiltään, paksuudeltaan ja istuvuudeltaan erilaisia kauluspaitoja.

  Useita yhdistelymahdollisuuksia

  Vaatteista voi yhdistellä monia erilaisia kokonaisuuksia. Niiden kanssa sopivat yhteen myös MASCOTin muun valikoiman tuotteet, esimerkiksi MASCOT® CROSSOVER -malliston pikeepaidat ja T-paidat. Erilaisia vaatteita yhdistelemällä yritykselle voi luoda yhtenäisen ilmeen yli osastorajojen. MASCOT tekee tarvittaessa vaatteisiin myös logopainatukset ja brodeeraukset.