Puserot

    MASCOT tarjoaa työvaatteita kaikille toimialoille ja teollisuuteen. Työskenteletpä sitten tietokoneella, varastossa tai käsityöalalla, meiltä löydät laajan valikoiman työpäivääsi sopivia paitoja. Muiden MASCOT-tuotteiden tavoin istuvuus ja mukavuus on otettu huomioon myös paidoissa. Paitojen ja muiden yläosien valikoima on siksi suunniteltu innovatiivisista ja testatuista materiaaleista, jotka tekevät työvaatteista esittelykelpoisia ja kestäviä.

    Kaikkia MASCOTin työvaatteita voi yhdistellä keskenään helposti eri mallistojen ja luokitusten välillä. Tällä tavoin voit itse koota juuri sellaisen työvaatekokonaisuuden ja ilmeen kuin itse haluat. Laajasta paitavalikoimasta löytyy myös tuotteita, joihin voidaan painaa yrityksen logo tai työntekijän nimi.

    Laaja valikoima yläosia kaikille

    Paitavalikoima sisältää valtavasti erilaisia tuotteita. Jos haluat pukeutua työssäsi rennosti siten, että vaatteissa on tilaa jokaiselle liikkeelle, löydät valikoimastamme useita jokaiseen makuun sopivia college- ja fleecepaitoja. Jos yläosa pitää tarvittaessa pystyä riisumaan helposti, kannattaa valita paita, jossa on täyspitkä vetoketju. Valitse monien mahdollisuuksien värimaailmasta parhaiten yrityksesi ilmeeseen sopivat tuotteet. Jos haluat erottautua joukosta omaa persoonallista tyyliäsi ilmentävillä työvaatteilla, MASCOT® CROSSOVER -mallistosta löydät trendikkäitä printtikuvioituja huppareita, collegepaitoja ja muita yläosia.

    MASCOT tarjoaa hyvin toimistoon tai logistiikka-alalle sopivia neuleita klassisissa ja neutraaleissa väreissä. Jos haluat viileämpiin olosuhteisiin sopivia neuleita, löydät niitä myös paksummista materiaaleista valmistettuina ja useilla toiminnallisilla yksityiskohdilla varustettuina.